Κοροναϊός: Τέσσερα ακόμη κρούσματα στο γηροκομείο στον Εύοσμο
Στον δεύτερο δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ στους τρόφιμους και τους εργαζομένους του οίκου ευγηρίας, βρέθηκαν ακόμη 4 άτομα θετικά στον κοροναϊό.
Τέσσερα επιπλέον κρούσματα κοροναϊού εντοπίστηκαν στο γηροκομείο στον Εύοσμο μετά το συναγερμό που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης οπότε και βρέθει ότι έχουν μολυνθεί 22 άτομα.
Στον δεύτερο δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ στους τρόφιμους και τους εργαζομένους του οίκου ευγηρίας, βρέθηκαν ακόμη 4 άτομα θετικά στον κοροναϊό.
Μιλώντας στο GRTimes ο υπεύθυνος του γηροκομείου, Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μίλκας, αναφέρει πως οι τέσσερις ηλικιωμένοι είχαν ήδη εμφανίσει συμπτώματα (πυρετό) και είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σημειώνει μάλιστα πως έχουν ήπια συμπτωματολογία ενώ η γενικότερη εικόνα των ηλικιωμένων που νοσηλεύονται είναι καλή.
Συνολικά, 26 άτομα έχουν εντοπιστεί θετικοί στον κοροναϊό, εκ των οποίων οι 19 είναι τρόφιμοι του γηροκομείου και οι 7 εργαζόμενοι.
Υπενθυμίζεται πως, χθες, Πέμπτη ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, Άγγελος Βάσσιος, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες σχετικά με τη διασπορά του κοροναϊού στο γηροκομείο. Σε εξέλιξη είναι και έρευνα για τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα