Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Γίνεται αφηγητής στη σειρά «Stormborn»

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Γίνεται αφηγητής στη σειρά «Stormborn»

O Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, πρώην πρωταγωνιστής των ταινιών «Star Wars» και κάτοχος Χρυσής Σφαίρας για τον ρόλο του στο σίριαλ «Fargo» θα είναι αφηγητής στη σειρά «Stormborn» για τον θαυμαστό κόσμο της φύσης

O Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, πρώην πρωταγωνιστής των ταινιών «Star Wars» και κάτοχος Χρυσής Σφαίρας για τον ρόλο του στο σίριαλ «Fargo» θα είναι αφηγητής στη σειρά «Stormborn» για τον θαυμαστό κόσμο της φύσης.

Η σειρά που γυρίστηκε στην πατρίδα του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, τη Σκωτία, καθώς και στη Νορβηγία και την Ισλανδία αποτελείται από τρία επεισόδια διάρκειας 50 λεπτών.

Πρωταγωνιστές είναι χαρισματικά, ανθεκτικά ζώα που προσπαθούν να επιβιώσουν στην κλιματική αλλαγή και διαβιούν στο απομακρυσμένο, βόρειο άκρο του Ατλαντικού Ωκεανού για πάνω από ένα χρόνο.

Η σειρά σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Love Nature, μετά από μια προβολή στο Φεστιβάλ Jackson Wild το φθινόπωρο.

Για τη σειρά «Stormborn», παραγωγή της Maramedia με έδρα τη Σκωτία συνεργάζονται το Smithsonian Channel, το ARTE France, το BBC Scotland και το Screen Scotland.

Ο Γιούν ΜακΓκρέγκορ ήταν αφηγητής και σε άλλα ντοκιμαντέρ της Maramedia: «Hebrides: Islands on the Edge» και «Wild Shetland: Viking Frontier of Scotland».

«Το Love Nature έχει δεσμευτεί να φέρνει τους θεατές πιο κοντά στη φύση, μέσω της αφήγησης και της εκπληκτικής κινηματογράφισης σε 4K, ανέφερε η Κάρλιν Στάουντ από το Love Nature».

Οι Τζάκι Σέιβερι και Νάιτζελ Ποπ είναι εκτελεστικοί παραγωγοί και σκηνοθέτες της σειράς, το τρέιλερ της οποίας μόλις κυκλοφόρησε.

Η Νορβηγία, η Ισλανδία και η Σκωτία, οι οποίες βρίσκονται γεωγραφικά σε πολύ κοντινή περιοχή δεν είναι χώρες που συνήθως ομαδοποιούνται μαζί, ανέφερε ο Σέιβερι.

Με φόντο τους πάγους, τις αγριεμένες θάλασσες και τις σφοδρές καταιγίδες, στο Stormborn ενυδρίδες, αρκτικές αλεπούδες και τάρανδοοι τάρανδο, αγωνίζονται να φτιάξουν φωλιές, να βρουν συντρόφους και να μεγαλώσουν τα μικρά τους.

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό τρέιλερ:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024