Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : «Λουκέτο» για 10 μέρες στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης

Κοροναϊός : «Λουκέτο» για 10 μέρες στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης

Στη λαϊκή αγορά Κοζάνης διαπιστώθηκαν παραβάσεις στην τήρηση των αποστάσεων ανάμεσα στους πάγκους αλλά και στη χρήση μάσκας.

Το δεκαήμερο κλείσιμο της λαϊκής αγοράς στην Κοζάνη, μέχρι τις 27 Αυγούστου, λόγω παραβίασης των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης του κοροναϊού, αποφασίστηκε με πράξη την οποία υπογράφουν πέντε υπουργοί (κεντρική φωτογραφία αρχείου από Eurokinissi).

Παραβάσεις

Οπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η απόφαση ελήφθη μετά την εισήγηση του Τμήματος Εμπορίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προς τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, καθώς σε έλεγχο που έγινε στη λαϊκή αγορά Κοζάνης στην οδό Αριστοτέλους, το πρωί της Παρασκευής 14 Αυγούστου, διαπίστωσαν παραβάσεις σε ό,τι αφορά στις αποστάσεις μεταξύ των πάγκων, με τα προβλεπόμενα μέτρα να μην τηρούνται, ενώ παρατηρήθηκε και η μη χρήση μάσκας.

Από την πλευρά τους, οι παραγωγοί και τα διοικητικά συμβούλια των λαϊκών αγορών Κοζάνης, εξέφρασαν τον φόβο τους τις προηγούμενες ημέρες για το ενδεχόμενο κλεισίματος, πριν την τελική απόφαση, αλλά και την αγανάκτησή τους για συγκεκριμένο αριθμό συναδέλφων τους, που παρά τις εκκλήσεις και τις παρατηρήσεις που τους έγιναν να τηρούν τα μέτρα, δεν συμμορφώθηκαν.

Αντιδράσεις

Αξιο απορίας είναι το γεγονός, όπως τονίζεται επίσης από την πλευρά τους, η μη επιβολή προστίμων όπως προβλέπει η νομοθεσία και η αποβολή τους από τον χώρο της αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ θα υπάρξουν αντιδράσεις μετά την απόφαση κλεισίματος της λαϊκής αγοράς στην Αριστοτέλους με τους 340 παραγωγούς να βρίσκονται σε δυσχερή θέση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024