Αποστολή του MEGA στη Μύκονο: Το αδιαχώρητο στις παραλίες
Τη νύχτα τα μαγαζιά κλείνουν, τη μέρα όμως οι παραλίες γεμίζουν στο Νησί των Ανέμων. Το καλοκαίρι στη Μύκονο συνεχίζεται παρά τον περιορισμό του ωραρίου, εστιατορίων και νυχτερινών κέντρων
Η νύχτα άλλαξε για την Μύκονο, αλλά την ημέρα η εικόνα παραμένει αυτή που γνωρίζαμε, δηλαδή στις παραλίες επικρατεί το αδιαχώρητο. Οι επιχειρηματίες του νησιού όμως αντιδρούν και απειλούν με προσφυγή στις αρμόδιες αρχές, διερωτώμενοι βάσει ποιων στοιχείων επιβλήθηκαν μέτρα στο δικό τους νησί και όχι σε άλλες περιοχές.
Τη νύχτα τα μαγαζιά κλείνουν, τη μέρα όμως οι παραλίες γεμίζουν στο Νησί των Ανέμων. Το καλοκαίρι στη Μύκονο συνεχίζεται παρά τον περιορισμό του ωραρίου, εστιατορίων και νυχτερινών κέντρων.
Ενθουσιασμένοι δηλώνουν στην κάμερα του MEGA οι τουρίστες που την επέλεξαν για τις φετινές τους διακοπές.
Ο κόσμος απολαμβάνει το φαγητό και το ποτό του δίπλα στα καταγάλανα νερά του νησιού που πείθουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
Η Μύκονος εκτός των άλλων είναι φημισμένη και για τη νυχτερινή της ζωής, όμως από το βράδυ της Παρασκευής όλα αυτά σταματούν.
Αντιδράσεις για το «λουκέτο» της νύχτας
Το σωματείο επιχειρήσεων διασκέδασης και εστίασης με επιστολή του απαιτεί απαντήσεις για τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθησαν οι περιοχές στις οποίες επιβλήθηκαν περιορισμοί, τονίζοντας ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
- Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε τροχαίο στη Σούδα
- To NBA γλιστράει στον… λάθος δρόμο με τα νέα λαμπερά παρκέ του
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA

