Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
29 oC
LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κοροναϊός: Λεπτό προς λεπτό στο in.gr η εξάπλωση παγκοσμίως

Τριγμοί στην Οικονομία από το β’ κύμα κοροναϊού : Φόβοι για νέα κόκκινα δάνεια 5 – 10 δισ. ευρώ

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τα στεγαστικά δάνεια, αλλά αβεβαιότητα για τις επιχειρηματικές χορηγήσεις λόγω της βαθιάς ύφεσης από την πανδημία

Τριγμοί στην Οικονομία από το β’ κύμα κοροναϊού : Φόβοι για νέα κόκκινα δάνεια 5 – 10 δισ. ευρώ
Συγκρατημένα αισιόδοξες ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ενήμερων προ κοροναϊού δανείων λιανικής θα παραμείνει ζωντανό, παρά την κρίση, είναι οι διοικήσεις των τραπεζών. Την ίδια στιγμή ωστόσο οι επιχειρηματικές χορηγήσεις χαρακτηρίζονται ως μαύρο κουτί, το περιεχόμενο του οποίου θα αποκαλυφθεί στις αρχές του 2021, μετά τη λήξη της περιόδου αναστολής πληρωμών που έχει παρασχεθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη ξεκινήσει η θωράκιση των ισολογισμών τους. Στο α’ εξάμηνο του 2020 Εθνική και Τράπεζα Πειραιώς προχώρησαν σε υπερδιπλασιασμό των προβλέψεών τους για τον πιστωτικό κίνδυνο σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ενώ ανάλογη μεταβολή εκτιμάται πως θα παρουσιάσουν οι απομειώσεις των Alpha Bank και Eurobank, οι οποίες θα δημοσιοποιήσουν τα σχετικά μεγέθη τις επόμενες εβδομάδες.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η βελτίωση των διευκολυντικών μέτρων προς τους οφειλέτες με την παράταση της αναστολής δόσεων για όσους το έχουν ανάγκη μέχρι το τέλος του 2020.

Αυτή τη στιγμή δάνεια περί τα 19 δισ. ευρώ, ρυθμισμένα ή μη, που ήταν απολύτως υγιή μέχρι και τον Μάρτιο του 2020, βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής πληρωμών.

Αβεβαιότητα λόγω κοροναϊού 

Σύμφωνα με τραπεζική πηγή, «ασφαλείς εκτιμήσεις για τα νέα κόκκινα δάνεια που θα γεννηθούν λόγω πανδημίας δεν μπορούν σε αυτή τη φάση να διατυπωθούν. «Κι αυτό διότι η πορεία της οικονομίας, άρα και των εισοδημάτων, είναι άμεσα συνδεδεμένη με το υγειονομικό σκέλος της κρίσης, η εξέλιξη του οποίου παραμένει προς το παρόν μη προβλέψιμη» υποστηρίζει σχετικά.

Αυτή τη στιγμή δάνεια περί τα 19 δισ. ευρώ, ρυθμισμένα ή μη, που ήταν απολύτως υγιή μέχρι και τον Μάρτιο του 2020, βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής πληρωμών. Από αυτά τα περισσότερα, 9 δισ. ευρώ περίπου, είναι στεγαστικά, ενώ τα καταναλωτικά δάνεια ανέρχονται σε 1,3 δισ. ευρώ και οι αντίστοιχες χορηγήσεις σε μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες σε 1,4 δισ. ευρώ. Δηλαδή, το 60% των δανείων που έχουν παγώσει αφορούν φυσικά πρόσωπα και το 40% επιχειρήσεις.

Πόσα από αυτά μετά τα μορατόρια θα κοκκινίσουν εξαρτάται από τον χρόνο και τον βαθμό ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Σε ένα καλό σενάριο, το οποίο δεν μπορεί να αποκλειστεί, οι νέες επισφάλειες θα διαμορφωθούν γύρω στα 5 δισ. ευρώ. Στο δυσμενές σενάριο, το οποίο προϋποθέτει χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης το 2021 και επαναφορά στο ΑΕΠ του 2019 μετά από 3 ή 4 χρόνια, τα νέα κόκκινα δάνεια θα μπορούσαν να ξεπεράσουν ακόμη και τα 10 δισ. ευρώ.

Θετικές ενδείξεις

Τα πρώτα στοιχεία πάντως από τις αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα 9μηνης κρατικής επιδότησης των δόσεων (ΓΕΦΥΡΑ) πληττόμενων από την κρίση δανειοληπτών που έχουν προσημειώσει την κύρια κατοικία τους είναι ενθαρρυντικά. Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι είχαν εισέλθει στην online πλατφόρμα που άνοιξε την περασμένη Δευτέρα 35.000 δανειολήπτες, εκ των οποίων οι 28.000 αποδέχθηκαν την άρση του τραπεζικού τους απορρήτου και οι 11.500 οριστικοποίησαν την αίτησή τους.

Αυτό δείχνει ότι υπάρχει διάθεση από αρκετούς οφειλέτες να κρατήσουν ζωντανό το δάνειό τους ή να το θεραπεύσουν, εκμεταλλευόμενοι τη γενναιόδωρη κρατική επιχορήγηση που κυμαίνεται από 60% έως 77% επί των μηνιαίων δόσεων των επόμενων 9 μηνών, ανάλογα με την κατάσταση του χρέους (πράσινο, αβέβαιης είσπραξης ή κόκκινο).

Δεδομένης της υποχρέωσης του δανειολήπτη να καταβάλλει τη συμμετοχή του στην τράπεζα για να εξασφαλίσει την επιδότηση, δημιουργείται ένα ισχυρό κίνητρο εξυπηρέτησης του χρέους.

Επιπλέον, όσοι εμφανίζουν καθυστέρηση έως και 3 μήνες, θα πρέπει να αποπληρώσουν την οφειλή τους για την εκταμίευση του κρατικού βοηθήματος. Ενώ όσοι είναι κόκκινοι για διάστημα μεγαλύτερο των 90 ημερών, δεν μπορούν να πάρουν ούτε 1 ευρώ εάν δεν συμφωνήσουν προηγουμένως με την τράπεζα σε μια νέα ρύθμιση.

Επιπρόσθετα, οι πράσινοι δανειολήπτες θα παρακολουθούνται για 6 μήνες μετά την περίοδο της επιδότησης, όσοι έχουν καθυστέρηση έως και 90 ημέρες για 12 μήνες και οι πιο κόκκινοι για 18 μήνες. Αν σε αυτό το διάστημα καθυστερήσουν ποσά μεγαλύτερα των 150 ευρώ, το Δημόσιο θα κινηθεί για να πάρει πίσω την επιδότηση.

Τρέχουν για τις τιτλοποιήσεις του «Ηρακλή» οι τράπεζες

Επιταχύνουν οι τράπεζες την εκτέλεση των εμπροσθοβαρών σχεδίων εξυγίανσης των ισολογισμών τους με τη στήριξη του προγράμματος «Ηρακλής». Την περασμένη εβδομάδα η Alpha Bank κατέθεσε στο υπουργείο Οικονομικών τη σχετική αίτηση για τα πρώτα 7,60 δισ. ευρώ από τα 10 δισ. ευρώ των συναλλαγών που ετοιμάζει και παράλληλα συνεχίζει τις επαφές με επενδυτές για να λάβει δεσμευτικές προσφορές μέσα στον Σεπτέμβριο.

Στόχος είναι η εκτέλεση της συναλλαγής μέχρι το τέλος του έτους και η μείωση του δείκτη καθυστερήσεων στο 13%. Από την πλευρά της η Τράπεζα Πειραιώς στοχεύει στην ολοκλήρωση του προγράμματος τιτλοποιήσεων των 7,50 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ η Εθνική θα προχωρήσει σε συναλλαγές άνω των 6 δισ. ευρώ μέσα στο α’ εξάμηνο του 2021. Η Eurobank έχει ήδη ολοκληρώσει το πλάνο της.

Οι πρώτες πληρωμές μετά τη λήξη της αναστολής

Ευχάριστη έκπληξη δημιούργησαν στην αγορά τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την περασμένη εβδομάδα η Τράπεζα Πειραιώς για τα δάνεια που ξαναμπήκαν σε κανονικό καθεστώς πληρωμών μετά την περίοδο αναστολής που είχε παρασχεθεί στους οφειλέτες. Πρόκειται συνολικά για υπόλοιπα φυσικών προσώπων ύψους 1 δισ. ευρώ, τα μισά από όσα είχαν εξασφαλίσει τη σχετική διευκόλυνση από τον περασμένο Μάρτιο, για τα οποία οι δανειολήπτες δεν ζήτησαν την χρονική επιμήκυνσή της, παρότι το δικαιούνταν.

Μετά τη λήξη του διευκολυντικού μέτρου στο τέλος Ιουνίου, το 80% των ανοιγμάτων αυτών εξυπηρετήθηκε κανονικά τον Ιούλιο. Επιπλέον, έχει ανακοπεί ο ρυθμός υποβολής νέων αιτημάτων.

Ενθαρρυντικό είναι επίσης το γεγονός ότι από τα 6,8 δισ. ευρώ δανείων λιανικής και τα 13,40 δισ. ευρώ επιχειρηματικών δανείων στην Τράπεζα Πειραιώς που μπορούσαν να ανασταλούν, μόνο 2,20 δισ. και 2,80 δισ. ευρώ αντίστοιχα μπήκαν σε αυτό το καθεστώς.

Η διοίκηση του συστημικού ομίλου εκτιμά ότι στο πρόγραμμα επιδότησης δόσεων ενυπόθηκων δανείων «ΓΕΦΥΡΑ» θα ενταχθεί τουλάχιστον το 75% των πελατών που ζήτησαν αναστολή των δόσεων. Παράλληλα, ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων συμμετέχει ήδη στα προγράμματα επιδότησης τόκων, που προϋποθέτουν τη διατήρηση του χρέους ενήμερου.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στην Εθνική Τράπεζα. Από τα 21 δισ. ευρώ δανείων που μπορούσαν να ανασταλούν, μόλις το 15%, περί τα 3,50 δισ. ευρώ, εντάχθηκαν μέχρι σήμερα στο συγκεκριμένο μέτρο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Latest News

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
«Βουλιάζουν» από κρατήσεις τα Airbnb τον Δεκαπενταύγουστο
Οικονομικές Ειδήσεις

«Βουλιάζουν» από κρατήσεις τα Airbnb τον Δεκαπενταύγουστο

Η ισχυρή ζήτηση οφείλεται στο γεγονός πως οι περισσότεροι τουρίστες επιλέγουν αυτόνομες κατοικίες για να μην έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο λόγω των ειδικών συνθηκών που διανύουμε και στην ευέλικτη πολιτική ακύρωσης που έχουν υιοθετήσει οι πλατφόρμες τους τελευταίους 18 μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Διαμεσολαβητές θα σώζουν τις περιουσίες ιδιωτών
Οικονομικές Ειδήσεις

Διαμεσολαβητές θα σώζουν τις περιουσίες ιδιωτών - 30 ερωτήσεις και απαντήσεις

Ολες οι απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να έχουν υπόψη τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων

Προσλήψεις 11.700 μόνιμων εκπαιδευτικών για να καλυφθουν τα σχολεία
MUST READ

Προσλήψεις 11.700 μόνιμων εκπαιδευτικών για να καλυφθουν τα σχολεία

Αυξημένο clawback παρά τις διαπραγματεύσεις στο πρώτο εξάμηνο
Υγεία

Αυξάνεται η φαρμακευτική δαπάνη παρά τα θεσμικά μέτρα

Στο 27,6% φτάνει η υπέρβαση της φαρμακευτικής δαπάνης για το πρώτο εξάμηνο του έτους, παρά τους επιμέρους κλειστούς προϋπολογισμούς και την εξαίρεση των εμβολίων, όταν πέρυσι ήταν δυο μονάδες χαμηλότερα

Το δίκαιο του κατακτητή και ο Ελληνοτουρκικός διάλογος
MUST READ

Το δίκαιο του κατακτητή και ο Ελληνοτουρκικός διάλογος

ΕΝΦΙΑ: Σε έξι δόσεις η πληρωμή του – Κατατέθηκε η τροπολογία για ρύθμιση φορολογικών οφειλών
Οικονομικές Ειδήσεις

Σε έξι δόσεις η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ - Κατατέθηκε η τροπολογία για ρύθμιση φορολογικών οφειλών

Προβλέπει ελάχιστη καταβολή 30 ευρώ για οφειλές μέχρι 1.000 ευρώ και 50 ευρώ για οφειλές άνω των 1.000 ευρώ, ενώ περιλαμβάνει και την επέκταση της έκπτωσης 3% για εφάπαξ καταβολή φόρου μέχρι τις 27 Αυγούστου

Κοροναϊός: «Βράζει» από κρούσματα το Τόκιο, ενώ συνεχίζονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες
MUST READ

Κοροναϊός: «Βράζει» από κρούσματα το Τόκιο, ενώ συνεχίζονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Σημαντική αύξηση στις εξαγωγές τροφίμων της ΕΕ
Οικονομία

Σημαντική αύξηση στις εξαγωγές τροφίμων της ΕΕ

Κατά την περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2021, το εμπόριο γεωργικών ειδών διατροφής στην ΕΕ (εξαγωγές συν εισαγωγές) ανήλθε σε 103,4 δισεκατομμύρια ευρώ, 1,1% λιγότερο από ό, τι τον Ιανουάριο - Απρίλιο 2020.

Το «κάτι μαγικό» που θα συνδέει πάντα τον Γιάννη και τον Ολυμπιακό (pics+vids)
MUST READ

Το «κάτι μαγικό» που θα συνδέει πάντα τον Γιάννη και τον Ολυμπιακό (pics+vids)

Overnight masks για να… ξυπνάμε ομορφότερες
MUST READ

Overnight masks για να… ξυπνάμε ομορφότερες

Bitcoin: Αναταράξεις τιμών λόγω Amazon
Τεχνολογία

Bitcoin: Αναταράξεις τιμών λόγω Amazon

Οι μεγάλεις διακυμάνσεις των ψηφιακών νομισμάτων συνεχίζονται με το bitcoin να πέφτει και πάλι σήμερα πολύ κάτω από το όριο των 40.000 δολαρίων.

Ταμείο Ανάκαμψης: Όλο το σχέδιο για την ηλεκτροκίνηση
MUST READ

Ταμείο Ανάκαμψης: Όλο το σχέδιο για την ηλεκτροκίνηση

Σχόλια
Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
«Βουλιάζουν» από κρατήσεις τα Airbnb τον Δεκαπενταύγουστο
Οικονομικές Ειδήσεις

«Βουλιάζουν» από κρατήσεις τα Airbnb τον Δεκαπενταύγουστο

Η ισχυρή ζήτηση οφείλεται στο γεγονός πως οι περισσότεροι τουρίστες επιλέγουν αυτόνομες κατοικίες για να μην έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο λόγω των ειδικών συνθηκών που διανύουμε και στην ευέλικτη πολιτική ακύρωσης που έχουν υιοθετήσει οι πλατφόρμες τους τελευταίους 18 μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Διαμεσολαβητές θα σώζουν τις περιουσίες ιδιωτών
Οικονομικές Ειδήσεις

Διαμεσολαβητές θα σώζουν τις περιουσίες ιδιωτών - 30 ερωτήσεις και απαντήσεις

Ολες οι απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να έχουν υπόψη τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων

Κορoνοχρέη: Τι προβλέπει η ρύθμιση και ποιους αφορά
Οικονομία

Όλα όσα προβλέπει η ρύθμιση για τα κορονοχρέη

Κατατέθηκε χθες αργά το βράδυ στη Βουλή η τροπολογία για τα χρέη ύψους 2,5 δισ. ευρώ που δημιουργήθηκαν την περίοδο της πανδημίας

Αυξημένο clawback παρά τις διαπραγματεύσεις στο πρώτο εξάμηνο
Υγεία

Αυξάνεται η φαρμακευτική δαπάνη παρά τα θεσμικά μέτρα

Στο 27,6% φτάνει η υπέρβαση της φαρμακευτικής δαπάνης για το πρώτο εξάμηνο του έτους, παρά τους επιμέρους κλειστούς προϋπολογισμούς και την εξαίρεση των εμβολίων, όταν πέρυσι ήταν δυο μονάδες χαμηλότερα

ΗΠΑ: Οι άνεργοι αντιμέτωποι με την… τεχνητή νοημοσύνη
Τεχνολογία

ΗΠΑ: Οι άνεργοι αντιμέτωποι με την… τεχνητή νοημοσύνη

Έπειτα από περιστατικά απάτης με επιδόματα ανεργίας, αμερικανικές πολιτείες καταφεύγουν στη χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου για τις καταβολές στους δικαιούχους. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται προ δυσάρεστων εκπλήξεων, λόγω τραγικών λαθών

ΕΝΦΙΑ: Σε έξι δόσεις η πληρωμή του – Κατατέθηκε η τροπολογία για ρύθμιση φορολογικών οφειλών
Οικονομικές Ειδήσεις

Σε έξι δόσεις η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ - Κατατέθηκε η τροπολογία για ρύθμιση φορολογικών οφειλών

Προβλέπει ελάχιστη καταβολή 30 ευρώ για οφειλές μέχρι 1.000 ευρώ και 50 ευρώ για οφειλές άνω των 1.000 ευρώ, ενώ περιλαμβάνει και την επέκταση της έκπτωσης 3% για εφάπαξ καταβολή φόρου μέχρι τις 27 Αυγούστου

Ρύθμιση των ασφαλιστικών οφειλών της πανδημίας σε έως 72 δόσεις – Ολη η τροπολογία
Οικονομικές Ειδήσεις

Ρύθμιση των ασφαλιστικών οφειλών της πανδημίας σε έως 72 δόσεις - Ολη η τροπολογία

Παρέχεται η δυνατότητα να υπαχθούν σε ρύθμιση τμηματικής καταβολής έως και εβδομήντα δύο μηνιαίων δόσεων, αντί έως και σαράντα οκτώ.

Σημαντική αύξηση στις εξαγωγές τροφίμων της ΕΕ
Οικονομία

Σημαντική αύξηση στις εξαγωγές τροφίμων της ΕΕ

Κατά την περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2021, το εμπόριο γεωργικών ειδών διατροφής στην ΕΕ (εξαγωγές συν εισαγωγές) ανήλθε σε 103,4 δισεκατομμύρια ευρώ, 1,1% λιγότερο από ό, τι τον Ιανουάριο - Απρίλιο 2020.

Στη Βουλή σήμερα η τροπολογία για τη ρύθμιση των χρεών της πανδημίας σε 36 άτοκες ή 72 χαμηλότοκες δόσεις
Οικονομία

Στη Βουλή σήμερα η τροπολογία για τη ρύθμιση των χρεών της πανδημίας σε 36 άτοκες ή 72 χαμηλότοκες δόσεις

Ο Χρ. Σταϊκούρας διευκρίνισε μάλιστα ότι «η ρύθμιση για τα κορωνοχρέη προβλέπει ελάχιστη καταβολή 30 ευρώ για οφειλές μέχρι 1.000 ευρώ και 50 ευρώ για οφειλές άνω των 1.000 ευρώ» και «θα αφορά στο διάστημα από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι τον Ιούλιο του 2021, όχι όμως τον φόρο εισοδήματος που θα καταβάλουν οι πολίτες από δω και πέρα, ούτε τον ΕΝΦΙΑ που έχουν να καταβάλουν».

Υπ. Εργασίας: Το νέο ασφαλιστικό ανατρέπει την πεποίθηση των νέων ότι «δεν θα πάρουν σύνταξη ποτέ»
Ελλάδα

Υπ. Εργασίας: Το νέο ασφαλιστικό ανατρέπει την πεποίθηση των νέων ότι «δεν θα πάρουν σύνταξη ποτέ»

Η μεταρρύθμιση του συστήματος Επικουρικής Ασφάλισης είναι μια μεταρρύθμιση για τους νέους, που επιχειρεί να ανατρέψει την πεποίθηση των περισσοτέρων ότι «δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη», αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και προσθέτει ότι, ακολουθεί επιτυχημένα μοντέλα που εφαρμόζονται εδώ και αρκετές δεκαετίες σε ευρωπαϊκές χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρήτη: Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βαρέλι
Ελλάδα

Κρήτη: Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βαρέλι

Γερμανία: «Το 4ο κύμα είναι εδώ» λέει ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ
Κόσμος

Γερμανία: «Το 4ο κύμα είναι εδώ» λέει ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ

Σήμερα η τριμερής σύνοδος Ελλάδας, Κύπρου και Ιορδανίας
Κυβέρνηση

Σήμερα η τριμερής σύνοδος Ελλάδας, Κύπρου και Ιορδανίας

«Βουλιάζουν» από κρατήσεις τα Airbnb τον Δεκαπενταύγουστο
Οικονομικές Ειδήσεις

«Βουλιάζουν» από κρατήσεις τα Airbnb τον Δεκαπενταύγουστο

Ολυμπιακός: Με απουσίες, αλλά και σιγουριά για την πρόκριση
Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Με απουσίες, αλλά και σιγουριά για την πρόκριση

Ο από μηχανής θεός
Άποψη

Ο από μηχανής θεός

Το βιενέζικο Κουαρτέτο Εγχόρδων «Auner Quartett» έρχεται στο Φεστιβάλ Δωδώνης
Πολιτισμός

Το βιενέζικο Κουαρτέτο Εγχόρδων «Auner Quartett» έρχεται στο Φεστιβάλ Δωδώνης

Joey Jordison: Πέθανε ο ντράμερ των Slipknot
Culture Live

Joey Jordison: Πέθανε ο ντράμερ των Slipknot

G-Class και EQS Maybach στα ηλεκτρικά πλάνα της Mercedes-Benz
Αυτοκίνητο

G-Class και EQS Maybach στα ηλεκτρικά πλάνα της Mercedes-Benz

Εμβόλιο: Νέα γενιά κυττάρων του ανοσοποιητικού παράγεται με τη 2η δόση
SARS-CoV-2

Εμβόλιο: Νέα γενιά κυττάρων του ανοσοποιητικού παράγεται με τη 2η δόση

Πώς είναι σήμερα η Καρολάιν από την «Τόλμη και Γοητεία»;
Fizz

Πώς είναι σήμερα η Καρολάιν από την «Τόλμη και Γοητεία»;

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που ξυλοκόπησαν 15χρονο
IN TV

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που ξυλοκόπησαν 15χρονο

O Jerome Kaluta πιστεύει πως «σαν την Χαλκιδική δεν έχει»
Planet Travel

O Jerome Kaluta πιστεύει πως «σαν την Χαλκιδική δεν έχει»

MARIANTHI: «Πέρασα στην τρίτη φάση μουσικού reality χωρίς καν να είμαι εκεί»
Συνεντεύξεις

MARIANTHI: «Πέρασα στην τρίτη φάση μουσικού reality χωρίς καν να είμαι εκεί»

Τάκης Παπατσώνης: Τα χρόνια που έχασα και δεν θα ματαβρώ
Stories

Τάκης Παπατσώνης: Τα χρόνια που έχασα και δεν θα ματαβρώ

Θυμάστε τον «Γιαννάκη» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; – Θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα
Viral

Θυμάστε τον «Γιαννάκη» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; – Θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα

Λευκάδα: Τόπος με εκπληκτικό φυσικό κάλλος
Ιδέες για ταξίδια

Λευκάδα: Τόπος με εκπληκτικό φυσικό κάλλος

Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 3 χτυπήματα κάτω από τη ζώνη
Media

Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 3 χτυπήματα κάτω από τη ζώνη

Το efood αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της διανομής
Τα Νέα της Αγοράς

Το efood αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της διανομής