Τις έντονες αντιδράσεις τούρκων εθνικιστών προκάλεσε η ανάρτηση του γιου του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Γιάιρ Νετανιάχου, ο οποίος εξέφρασε ξεκάθαρα την θέση του για την ελληνοτουρκική κρίση στο Twitter

Τις έντονες αντιδράσεις τούρκων εθνικιστών προκάλεσε η ανάρτηση του γιου του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Γιάιρ Νετανιάχου, ο οποίος εξέφρασε ξεκάθαρα την θέση του για την ελληνοτουρκική κρίση στο Twitter.

Ο Γιάιρ Νετανιάχου έγραψε στο Twitter «I support Greece!» (σ.σ Στηρίζω την Ελλάδα).

Ωστόσο αυτή του η κίνηση τον έφερε απέναντι σε… δεκάδες αντιδράσεις τούρκων εθνικιστών, η οποίοι με όπλο τους το… πληκτρολόγιο εκτόξευαν απειλές τόσο κατά του ίδιου, όσο και κατά του Ισραήλ.

Ενδεικτική είναι η αντίδραση χρήστη, οποίος αναφέρει πως «η Τουρκία έχει δύναμη για όλους σας», ενώ άλλος γράφει «θα συντρίψουμε τους εχθρούς της Δημοκρατίας της Τουρκίας» ποστάροντας μια εικόνα όπου απεικονίζεται προπαγανδιστική αφίσα των νεότουρκων να ρίχνουν στη θάλασσα τους Έλληνες στη Μικρά Ασία.

Άλλος χρήστης πόσταρε ένα gif όπου δείχνει ένα κορίτσάκι να κάνει μια απειλητική κίνηση ότι θα κόψει το λαιμό κάποιου το οποίο το συνοδεύει με την λεζάντα: «Ελλάδα και Ισραήλ».

Επιπλέον, μεταξύ άλλων κάποιος αναφέρει «Οι Έλληνες ξέρουν να κολυμπάνε αλλά εσύ ξέρεις;»

Σε μια ακόμα ένδειξη του πόσο καλά λειτουργεί η προπαγανδιστική μηχανή της Τουρκίας, πολλοί απαντούσαν αναρτώντας τις εικόνες που έδινε στη δημοσιότητα η Τουρκία και σύμφωνα με τα λεγόμενά της απεικονίζουν το Oruc Reis συνοδευόμενο από τουρκικά πολεμικά πλοία εντός της ελληνικής υφαλοκρυπίδας, χωρίς βέβαια να προκύπτει από πουθενά ούτε ο χρόνος, ούτε ο τόπος που ελήφθησαν.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr