Ζάκυνθος : Χορός και διασκέδαση μέχρι πρωίας στους δρόμους
Το πάρτι στη Ζάκυνθο συνεχίζεται και μετά το κλείσιμο των κλαμπ και των μπαρ. Νεαροί τουρίστες συνεχίζουν μέχρι πρωίας τη διασκέδαση με μπόλικο αλκοόλ στην παραλία του Λαγανά
Το πάρτι στη Ζάκυνθο συνεχίζεται και μετά το κλείσιμο των κλαμπ και των μπαρ. Νεαροί τουρίστες συνεχίζουν μέχρι πρωίας τη διασκέδαση με μπόλικο αλκοόλ στην παραλία του Λαγανά.
Μεσάνυχτα. Τα κλαμπ και τα μπαρ στον Λαγανά της Ζακύνθου μόλις έχουν κλείσει. Αυτό δεν πτοεί τους νεαρούς τουρίστες που συνεχίζουν τη διασκέδασή τους.
Πάρτι μέχρι πρωίας
Το πάρτι συνεχίζεται στην παραλία.
Σε σακούλες οι προμήθειες με άφθονο αλκοόλ.
Για μέτρα προστασίας και αποστάσεις ασφαλείας ούτε λόγος.
Λουκέτα και μείωση προσωπικού
Οι καταστηματάρχες στον Λαγανά μιλούν για ένα μέτρο που δεν μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία τους για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους.
«Αυτό το μέτρο είναι ανέφικτο. Εμείς κλείσαμε τα μαγαζιά στις 00:00, αλλά όλοι κατέληξαν στις παραλίες. Δίνω διορία άλλο ένα βράδυ να δω αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στους μισθούς με το προσωπικό μου».
Το τι συμβαίνει καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, φαίνεται και το πρωί. Δεκάδες μπουκάλια και ποτήρια «πλημμυρίζουν» την παραλία.
- Ο Τσικίνιο είχε την πρώτη φάση του Ολυμπιακού (vid)
- Τα μηνύματα της 20χρονης με τον 14χρονο στον Χολαργό – Τι υποστηρίζει ένας από τους δράστες
- Καλύβια: Αυτά είναι τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο κλεμμένο ΙΧ – Κρατά το στόμα του κλειστό ο 37χρονος
- To σκάνδαλο Μογκερίνι «κατάπιε» την ευρωπαϊκή συμφωνία κατά της διαφθοράς
- O Γ.Γ. της FIBA Ανδρέας Ζαγκλής για την πιθανή ημερομηνία έναρξης του ΝΒΑ Europe
- Ούτε κρύο, ούτε χιλιόμετρα: «Ερυθρόλευκη» η εξέδρα και στην Αστάνα (pics)

