Η Μπεσίκτας στο δρόμο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League
Ελληνοτουρκική αναμέτρηση προέκυψε από την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, καθώς ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μπεσικτάς. Την ίδια ώρα ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στο Τελ Αβίβ προκειμένου να αναλάβει τη Μακάμπι.
Ελληνοτουρκική αναμέτρηση προέκυψε από την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, καθώς ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μπεσικτάς. Την ίδια ώρα ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στο Τελ Αβίβ προκειμένου να αναλάβει τη Μακάμπι.
Τη Μπεσίκτας στο δρόμο του ΠΑΟΚ έστειλε η κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει την τουρκική ομάδα στην Τούμπα, στις 25 ή 26 Αυγούστου.
Στο άκουσμα της κλήρωσης, οι Τούρκοι οπαδοί έκαναν επιδρομή, στον επίσημο λογαριασμό των «ασπρόμαυρων» στο Twitter, κάνοντας προκλητικά και προσβλητικά σχόλια.
Ο Γιώργος Δώνης έφτασε στο Τελ Αβίβ, για να αναλάβει τη Μακάμπι. Ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται από το πρωί στο Ισραήλ με τους συνεργάτες του, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Σέλτικ πραγματοποίησε ο Βασίλης Μπάρκας, το 1-1 κόντρα στην Κίλμαρνοκ.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας, νικήθηκε στο 24’ με πέναλτι του Κρις Μπερκ.
Απόψε αρχίζει το Final 8 του Europa League στη Γερμανία, με τα ματς:
Ίντερ – Λεβερκούζεν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη στις 22:00.
Οι νικητές παίρνουν απευθείας το εισιτήριο, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
- «Γιατί αυτή και όχι εγώ;» Η Τζέιν Φόντα αμφισβητεί τη Στρέιζαντ στα Όσκαρ, διεκδικεί τον Ρέντφορντ
- Τηλεοπτικός Μάρτιος: Η μεγάλη επιστροφή των θρύλων και οι σειρές που θα μας κρατήσουν στον καναπέ
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η συνοδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την Έμμα – Εξαγοράσιμη η ποινή της
- Ποινική δίωξη στους 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά
- Θεατής απέναντι στο τσουνάμι ακρίβειας η κυβέρνηση – Γενικόλογες υποσχέσεις Χατζηδάκη για μέτρα στήριξης
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA

