Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Άρχισε την προετοιμασία με πολλές απουσίες

ΠΑΟΚ : Άρχισε την προετοιμασία με πολλές απουσίες

Άλλο ένα δύσκολο πρωινό είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ καταπίνοντας πολλά χιλιόμετρα, αλλά και ασκήσεις τακτικής. Ταυτόχρονα ο Αμπέλ Φερέιρα είδε τους Ροντρίγκο και Κρέσπο να μένουν στο γυμναστήριο

Ένα ακόμα πρωινό στο γήπεδο για τους παίκτες του Δικεφάλου. Η πρώτη προπόνηση της Πέμπτης ήταν αφιερωμένη και στη γυμναστική αλλά και στην τακτική.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τρεξίματα, στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι 7 Vs 7 με τζόκερ και στο φινάλε οι παίκτες έκαναν ατομική προπόνηση με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Δημήτρης Πέλκας και Ίνγκι Ίνγκασον έμειναν στο γυμναστήριο, όπως και ο Χοσέ Κρέσπο που έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση. Ο Ροντρίγκο Σοάρες έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στην πισίνα και ποδήλατο.

Η ομάδα υποβλήθηκε το πρωί σε τεστ για τον Covid-19 και περιμένει τα αποτελέσματα το βράδυ, ενόψει και του αυριανού φιλικού κόντρα στον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό (07.08, 19:30).

Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε και σήμερα πολλά τετ α τετ με αρκετούς ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τι είναι αυτά που θέλει στο γήπεδο. Την προπόνηση παρακολούθησε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Πορταριά.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024