Αναστασία Γιούσεφ: Η σχέση με τον Οικονομόπουλο, το φλερτ με τον Βέρτη και τα 20.000 ευρώ
Η εκρηκτική χορεύτρια, Αναστασία Γιουσέφ, αναφέρθηκε στην σχέση που διατηρούσε με τον Νίκο Οικονομόπουλο αλλά και το φλερτ που της έκανε ο Νίκος Βέρτης.
Η εκρηκτική χορεύτρια, Αναστασία Γιουσέφ, αναφέρθηκε στην σχέση που διατηρούσε με τον Νίκο Οικονομόπουλο αλλά και το φλερτ που της έκανε ο Νίκος Βέρτης.
Η Αναστασία Γιούσεφ αναφέρθηκε και στην τρίμηνη σχέση που είχε με τον Νίκο Οικονομόπουλο αλλά και το φλερτ που δέχθηκε από τον Νίκο Βέρτη:
«Παλαιότερα με είχε φλερτάρει ο Νίκος Βέρτης, χρόνια πριν, αλλά δεν υπέκυψα. Αληθεύει ότι είχα σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Είναι πολύ καλό παιδί και εννοείται ότι θα τον χαιρετούσα αν τον έβλεπα στο δρόμο. Αυτός δεν ξέρω αν θα με χαιρετούσε, ύστερα από αυτά που είπα πρέπει να έχει θυμώσει».
Το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σ@ξ είναι σε τσουλήθρα σε παιδική χαρά. Έχω συνυπάρξει ερωτικά με μόνο 15 άντρες», είπε μεταξύ άλλων η Αναστασία Γιούσεφ.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας