Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο έτσι θα σταματούσαν τον Ολυμπιακό

Μόνο έτσι θα σταματούσαν τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να προκριθεί στο final 8 του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στην Γουλβς, ωστόσο ο Πολωνός διαιτητής, Σιμόν Μαρτσίνιακ στέρησε από τους ερυθρόλευκους την παρουσία στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να προκριθεί στο final 8 του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στην Γουλβς, ωστόσο ο Πολωνός διαιτητής, Σιμόν Μαρτσίνιακ στέρησε από τους ερυθρόλευκους την παρουσία στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Είναι πραγματικά ν’ απορεί κάποιος με τις αποφάσεις του συγκεκριμένου ρέφερι και αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως σε όλες τις σημαντικές φάσεις του αγώνα, σφύριξε εναντίον του Ολυμπιακού.

Οι αποφάσεις του ήταν λανθασμένες και αδίκησαν σε μεγάλο βαθμό την ελληνική ομάδα, καθώς δεν γίνεται να μην δίνει πέναλτι στον Ολυμπιακό σε καραμπινάτες φάσεις αλλά να δείχνει χωρίς κανένα δισταγμό την άσπρη βούλα στην φάση με τον Ποντένσε.

Σε τέτοια παιχνίδια το επίπεδο της διαιτησίας πρέπει να είναι υψηλό και γι’ αυτό πρέπει να γίνονται οι σωστές επιλογές από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Για την επιλογή του Πολωνού και τις αποφάσεις του στο χθεσινό ματς τα πολλά λόγια είναι περιττά. Ήταν μια «σφαγιαστική» διαιτησία, μια διαιτησία 100% εναντίον του Ολυμπιακού και ο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να μιλάει μετά το τέλος του ματς και για το γκολ που ακυρώθηκε, αλλά και για το ότι δο Μαρτσίνιακ δεν έδωσε πέναλτι στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την Γουλβς και στις δύο αναμετρήσεις. Και στο πρώτο ματς στο Φάληρο και χθες στο Μολινό. Έμεινε όμως εκτός λόγω των αποφάσεων του Πολωνού στο δεύτερο ματς. Επίσης θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στο VAR, καθώς δεν υπήρξε καμιά επικοινωνία για να δει ο διαιτητής τις φάσεις στις οποίες ζήτησε πέναλτι ο Ολυμπιακός, αλλά και το γκολ του Καμαρά που ακυρώθηκε.

Δεν είπαν ούτε… κουβέντα στον Μαρτσίνιακ, για να τσεκάρει ο ίδιος τις φάσεις κι αυτό είναι επίσης κάτι που προκαλεί πολλές συζητήσεις.

Δεν μπορούσαν να σταματήσουν με άλλο τρόπο την ομάδα του Πειραιά κι αυτό φάνηκε από την ανωτερότητα των ερυθρόλευκων στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την Γουλβς και έμεινε εκτός λόγω των αποφάσεων του Μαρτσίνιακ.

Είναι πάντως δεδομένο πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που έχει αλλάξει επίπεδο και είναι σε θέση να ανταγωνιστεί μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Απέκλεισε την Άρσεναλ, κόντραρε την Τότεναμ και ήταν καλύτερος από την Γουλβς, άσχετα με το αν τελικά δεν προκρίθηκε, λόγω των αποφάσεων του Πολωνού.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία και θα δώσει και τη νέα σεζόν μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες.

Οι οπαδοί των πειραιωτών είναι περήφανοι για την ομάδα τους και θέλουν να ζήσουν μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές και τη νέα χρονιά. Όλοι στον Ολυμπιακό στοχεύουν σε μια ακόμα καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν και οι ερυθρόλευκοι έχουν τις δυνατότητες να τα καταφέρουν.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024