Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε επί ομάδας Premier League

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε επί ομάδας Premier League

Με κατοχή 62% στο Μολινό και με 16 τελικές προσπάθειες, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς απέδειξαν την ανωτερότητα τους κόντρα στους «λύκους».

Ο Ολυμπιακός τα έκανε όλα σωστά, αλλά αποκλείστηκε… Εξαιτίας των υποδείξεων του διαιτητή Μαρτσίνιαν και των δικών του χαμένων ευκαιριών. Γιατί και στα δύο παιχνίδια, ο πρωταθλητής Ελλάδας απέδειξε ότι είναι ανώτερος από τη Γουλβς.

Την υπεροχή του Ολυμπιακού τη διαπίστωσαν όσοι παρακολούθησαν τα δύο ματς των «16» του Europa League. Ωστόσο, η ανωτερότητα του αποτυπώθηκε και στα στατιστικά της αναμέτρησης.

Για όσους το ξεχνούν, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε έναν αντίπαλο ο οποίος θεωρείται από τους δυνατούς στην Premier League. Η Γουλβς ακολουθεί ανοδική πορεία στο αγγλικό πρωτάθλημα και κοιτάζει στα μάτια ακόμα και τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στην έδρα της Γουλβς, ο Ολυμπιακός είχε κατοχή 62% και κυριάρχησε. Είχε 16 τελικές με τις 5 εντός εστίας αντί 12 με 4 της Γουλβς. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 283 εύστοχες πάσες στις 526 σε σύγκριση με τις 209 στις 450 των «λύκων».

Ο Ολυμπιακός πέρασε το κρας-τεστ κόντρα σε μία από τις πιο καλοδουλεμένες αγγλικές ομάδες και αποκλείστηκε από αστοχία, ατυχία και τα διαιτητικά λάθη. Ποδοσφαιρικά, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς έδειξε πως το μέλλον του ανήκει…

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024