Κοροναϊός : Αυξάνονται τα κρούσματα από τον γάμο στην Αλεξανδρούπολη
Εστία κοροναϊού το γαμήλιο γλέντι
Άλλοι εννέα παρευρισκόμενοι σε γάμο που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη διαγνώστηκαν θετικοί στον κοροναιό, με τον αριθμό των κρουσμάτων να ξεπερνά τους 30.
Την ίδια ώρα, άλλα έξι κρούσματα καταγράφονται στα νοσοκομεία της Λάρισας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 13 με τα αποτελέσματα των τεστ σε τέσσερα από αυτά να είναι ασθενώς θετικά στον ιο, και να πρέπει να επαναληφθούν.
Σημειώνεται πως όσον αφορά το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, κλειστά παραμένουν πλέον τα τακτικά χειρουργεία σε δύο κλινικές.
Στη Λάρισα θετικές στον κοροναιό διαγνώστηκαν επιπρόσθετα και δύο εφοριακοί που εργάζονται στη ΔΟΥ και το πρώην ΣΔΟΕ αντίστοιχα.
- Σοκ στους Λέικερς με Ντόντσιτς: Νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της regular season, αγωνία για τα playoffs
- Αυτοί οι έξι Βέλγοι το 1986 καθόρισαν τον τρόπο με τον οποίο ντυνόμαστε σήμερα
- «Ο καιρός του Πάσχα δεν έχει ακόμη πει την τελευταία του λέξη» – Η σύγκρουση δύο προγνωστικών μοντέλων
- Συγκινητικό: Tο τελευταίο μήνυμα στον Ντιόγκο Ζότα από τη σύζυγό του (pic)
- Πολλοί τραυματίες από το νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία
- Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη στη Θεσσαλονίκη με λεία κοσμήματα αξίας 12.000 ευρω
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Αποστολία Ζώη: Το ατύχημα της τραγουδίστριας – Τι λέει η ίδια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442