Συμφώνησε με Σεβίλλη ο Ράκιτιτς
Ο Ιβάν Ράκιτιτς συμφώνησε σε όλα με τη Σεβίλλη και όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην Ανδαλουσία.
Ο Ιβάν Ράκιτιτς αναμένεται να φύγει από την Μπαρτσελόνα, αλλά όχι και από το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σεβίλης.
Η μεσαία γραμμή των «μπλαουγκράνα» δείχνει πλήρης και ο Κροάτης άσος δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και αναμένεται ν’ αποχωρήσει από το «Καμπ Νου».
Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «Marca», ο 31χρονος διεθνής μέσος συναντήθηκε, την περασμένη εβδομάδα, με παράγοντες της Σεβίλης και συζήτησαν το ενδεχόμενο μεταγραφής του.
Ο Ράκιτιτς έχει πολύ καλές σχέσεις δεσμούς με την ομάδα της Ανδαλουσίας, η σύζυγος του έχει γεννηθεί εκεί και γνωρίστηκαν όταν ο Κροάτης πήρε μεταγραφή από τη Σάλκε για να παίξει για πρώτη φορά στο ισπανικό πρωτάθλημα, πριν κάνει το άλμα στην Μπαρτσελόνα.
Τη φετινή σεζόν ο Ράκιτιτς έχει αγωνιστεί 38 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο στα περισσότερα παιχνίδια πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.
Στην ομάδα της Βαρκελώνης αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2014, όταν αποκτήθηκε από τη Σεβίλη έναντι 18 εκατ. ευρώ.
- Βενεζουέλα: Ο διευθυντής της CIA συναντήθηκε με την προσωρινή πρόεδρο Ροδρίγκες – Τι μήνυμα της μετέφερε από τον Τραμπ;
- Πέρκα: Πολλοί βουλευτές της ΝΔ κουβαλούν πατριαρχικό σύνδρομο – Στα όρια του φασισμού ο Κυρανάκης
- Τσουκαλάς: Το σύστημα του FIR Αθηνών είχε πέσει και το 2021 – Αγνοήθηκαν οι αναφορές των Ελεγκτών
- Αναβάλλεται το Κηφισιά – ΠΑΟΚ μετά από αίτημα του Δικεφάλου
- Ποια είναι η γυναίκα που με ένα τσιγάρο αμφισβήτησε τη θεοκρατία στο Ιράν
- Δυτική Όχθη: Οι IDF σκότωσαν ένα 14χρονο αγόρι επειδή «ετοιμαζόταν να τους επιτεθεί με μία πέτρα»


