Κασίγιας : Το τελευταίο τρόπαιο στη σπουδαία καριέρα του
Ο Ίκερ Κασίγιας πανηγύρισε το τελευταίο τρόπαιο της τεράστιας καριέρας του, μέσα σε κλίμα συγκίνησης
Ο Ίκερ Κασίγιας αποφάσισε να «κρεμάσει» τα γάντια του έπειτα από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, πριν από ένα χρόνο.
Ο 39χρονος πορτιέρο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Πόρτο, το οποίο έληξε με την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.
Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι «δράκοι» κατέκτησαν και το κύπελλο, νικώντας με 2-1 την Μπενφίκα στον τελικό.
Στην απονομή του τροπαίου δε θα μπορούσε να λείψει ο ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος σήκωσε στον ουρανό το 28ο τρόπαιο της καριέρας του.
Μάλιστα, ολοκλήρωσε ένα τρομερό ρεκόρ, καθώς κατάφερε να κατακτήσει κάθε διαθέσιμο τίτλο που είχε στην καριέρα του.
Συγκεκριμένα, έχει πανηγυρίσει τρία Champions League, πέντε πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και τέσσερα Σούπερ Καπ Ισπανίας, ένα πρωτάθλημα, δύο Σούπερ Καπ και ένα Κύπελλο Πορτογαλίας, τρία Παγκόσμια Συλλόγων και δύο UEFA Super Cup.
Σε διεθνές επίπεδο, έχει σηκώσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, δύο EURO και ένα ευρωπαϊκό Κ16.
Iker Casillas a levantar a taça… Que momento 💙 pic.twitter.com/SDXIr5sGtp
— AZUL E BRANCO É O CORAÇÃO (@SOMOSPORTOCRL) August 1, 2020
- Το FBI διερευνά την ένοπλη επίθεση σε πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια ως τρομοκρατική ενέργεια
- Το Netflix έβαλε στο μάτι τον αθάνατο έρωτα των Φρίντα Κάλο και Ντιέγκο Ριβέρα – Ετοιμάζει σειρά
- Χάκερ διέγραψαν όλα τα αρχεία της αμερικανικής εταιρείας ιατρικής τεχνολογίας ως αντίποινα για το σχολείο στη Μινάμπ
- Τσέλιε – ΑΕΚ: Τρία γκολ στο ημίχρονο η «Ένωση» κι ένα ακόμη στο 49′ (vids)
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι έκλεισε το Μπρεντ – Αρνητικό ρεκόρ από τον Αύγουστο του 2022
- Ανάλυση ΕΝΑ για την ελληνική οικονομία – Χαμηλότερο από το 2019 το μερίδιο των μισθών στο ΑΕΠ

