Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σαρωτική Ρόμα στο Τορίνο  (3-1)

Σαρωτική Ρόμα στο Τορίνο (3-1)

Η Ρόμα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Γιουβέντους παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της και επικράτησε με 3-1 των Μπιανκονιέρι. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτέλεσματα.

Επιβλητική ήταν στο Τορίνο η Ρόμα. Οι Τζαλιορόσι εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο το γεγονός ότι η Γιουβέντους παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-1 χάρη στα γκολ των Κάλινιτς (23΄) και Περότι (44΄, 52΄). Για την πρωταθλήτρια Ιταλίας είχε δώσει το προβάδισμα ο Ιγκουαϊν μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι μετά από δυο χρόνια.

Στο 5ο μόλις λεπτό, μετά από κόρνερ ο Ραμπιό έπιασε το τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι και ο Ιγκουαΐν εξ επαφής έγραψε το 1-0 με προβολή. Στο 23’ ο το σουτ του Τζαπακόστα κόντραρε και πέρασε λίγο έξω και από το κόρνερ ο Κάλινιτς με κεφαλιά έκανε το 1-1. Ενώ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Περότι από τα έντεκα βήματα έκανε την ανατροπή για την ομάδα του.

Στο 50’ ο Σέζνι έσωσε μετά από σουτ του Τζανιόλο και στο 52’ η Ρόμα έφυγε στην κόντρα, ο Τζανιόλο έβγαλε κάθετα στον Περότι, που πλάσαρε από κοντά για το 1-3.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι (74’ Πινζόλιο), Φραμπότα, Μπονούτσι (51’ Ντεμιράλ), Ρουγκάνι, Ντανίλο, Ραμπιό (51’ Ράμσεϊ), Ματουϊντί, Μουρατόρε, Ιγκουαΐν (79’ Βριόνι), Τζανιμάκια, Μπερναρντέσκι (73’ Ολιβιέρι)

ΡΟΜΑ: Φουτζάτρο, Ιμπάνιεθ (56’ Ζουάν Ζέσους), Σμόλινγκ, Φάτσιο, Καλαφιόρι (60’ Μπρούνο Πέρες), Κριστάντε (56’ Σαντόν), Βιγιάρ, Τζανιόλο (56’ Ουντέρ), Κάλινιτς, Περότι (75’ Κλάιφερτ)

Μίλαν-Κάλιαρι 3-0

Την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Μίλαν. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε πρωταγωνιστή τον Κατιγιέχο (1 γκολ, 1 ασίστ), ενώ σκόραρε και πάλι ο Ζλάταν Ιμπραϊμόβιτς, ο οποίος έχασε και πέναλτι.

Στο 10ο λεπτό, ο Λεάο έκανε όμορφη ενέργεια και πλασέ από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι αλλά χτύπησε στη συνέχεια στον Κλάβαν και κατέληξε στα δίχτυα της Κάλιαρι για το 1-0. Στο 55’ ο Καστιγιέχο μοίρασε στον Ζλάταν κι εκείνος με ξερό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.Μάλιστα στο 57’ ο Μποναβεντούρα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Καστιγιέχο γύρισε πανέμορφα στην περιοχή και πλάσαρε για το 3-0.

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024