
Βαθιά το χέρι στην τσέπη για μια βουτιά στις πλαζ – Στα ύψη οι τιμές
«Βουτιά και τάλιρο» θα μπορούσε να ήταν η παράφραση μιας παλιάς διαφήμισης, που όμως βρίσκει την εφαρμογή της στις πλαζ της Αττικής
Ο υδράργυρος ανεβαίνει και όσο η ανάγκη για ένα δροσερό μπάνιο γίνεται μεγαλύτερη, ορισμένοι ιδιοκτήτες beach bar βρίσκουν την ευκαιρία να… «αλατίσουν» τις τιμές.
Μια απλή είσοδος, σε συνδυασμό με τις αναγκαίες ξαπλώστρες κάτω από την προστατευτική ομπρέλα, βγάζουν από την πρώτη στιγμή από την τσέπη μιας τετραμελούς οικογένειας που θέλει μπάνιο το Σάββατο ή την Κυριακή το σεβαστό ποσό των 30 ευρώ.
Μια σύγκριση τιμών με το 2019 αποδεικνύει πως κάποιοι πάνε να βγάλουν τα σπασμένα του κοροναϊού μέσα στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.
Σε μια από τις πλαζ που το MEGA έκανε αυτοψία εντοπίσαμε πως το 2019 η τιμή εισόδου τις καθημερινές ήταν 5 ευρώ, ενώ φέτος είναι 6 ευρώ. Τα Σαββατοκύριακα η είσοδος ήταν 6 ευρώ ενώ το 2020 έφτασε τα 7,5 ευρώ.
H σύγκριση με πέρυσι
Πέρυσι, η είσοδος περιελάμβανε και την ξαπλώστρα, ενώ φέτος η σκιά κάτω από την ομπρέλα πληρώνεται ακριβά.
Τσουχτερές είναι οι τιμές και για να φάει κανείς και να απολαύσει έναν καφέ αφού κατά μέσο όρο το κόστος αγγίζει τα 60 ευρώ.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:
- Αίγινα: Τουριστικό σκάφος με 21 επιβάτες προσάραξε σε νησίδα
- Κρήτη: Φυλάκιση και πρόστιμο 33.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη αλόγου που το βασάνισε μέχρι θανάτου
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ προανήγγειλε μεταγραφική βόμβα 150 εκατ. ευρώ!
- Πέντε πρόσωπα της Intellexa που δεν εξετάστηκαν ποτέ για τις υποκλοπές στο επίκεντρο της αίτησης ανάσυρσης
- Παραιτήθηκε από βουλευτής η Έφη Αχτσιόγλου
- Ανακυκλώνουμε μπαταρίες για την υγεία, το περιβάλλον και το μέλλον


