Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κέρκυρα: Συλλήψεις και «καμπάνα» 10.000 ευρώ για beach party

Κέρκυρα: Συλλήψεις και «καμπάνα» 10.000 ευρώ για beach party

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην παραλία της Δασσιάς με δεκάδες άτομα να συνωστίζονται μέσα στη θάλασσα όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media.

Στη σύλληψη δύο ατόμων για την διοργάνωση beach party στην Κέρκυρα προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην παραλία της Δασσιάς με δεκάδες άτομα να συνωστίζονται μέσα στη θάλασσα όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Ειδικότερα, «οι συλληφθέντες κατελήφθησαν χτες το απόγευμα σε παραλία της Κέρκυρας, να έχουν διοργανώσει υπαίθρια εκδήλωση, παραβιάζοντας την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης δημόσιων εκδηλώσεων, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού».

Εκτός από τη σύλληψη των δύο ατόμων επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 10.000 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας ενώ «οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας» όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ.

Σύλληψη και στη Μύκονο

Στην πρώτη σύλληψη για πάρτι σε βίλα πραγματοποίησε χθες η Αστυνομία και στη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές συνέλαβαν τον διαχειριστή βίλας που διοργάνωσε ένα τέτοιο πάρτι και στο οποίο επικράτησε συνωστισμός.

Πριν την σύλληψη μάλιστα είχε προηγηθεί ενώ είχε προηγηθεί επώνυμη καταγγελία από άτομο που ενημέρωσε την αστυνομία για ύπαρξη συνωστισμού στη συγκεκριμένη βίλα.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε στο «νησί των ανέμων» και διαμήνυσε ότι θα διενεργούνται συστηματικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης και συναθροίσεων.

«Θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί η Μύκονος σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτύξει σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας στο νησί» τόνισε ο υπουργός.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024