Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Eν πλω συναυλία-έκπληξη του Νίκου Πορτοκάλογλου στον Θερμαϊκό

Eν πλω συναυλία-έκπληξη του Νίκου Πορτοκάλογλου στον Θερμαϊκό

Πορτοκάλογλου εν πλω... είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρίσκονταν χθες το απόγευμα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στον Θερμαϊκό.

Με καλοκαιρινή διάθεση πραγματοποιήθηκε η ζωντανή εν πλω συναυλία από το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Πάνω σε καραβάκι

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες του πάνω σε καραβάκι που έπλεε στον Θερμαϊκό, κατά το μήκος της παλιάς και της νέας παραλίας της Θεσσαλονίκης.

Η ιδιαίτερη αυτή συναυλία τράβηξε τα βλέμματα των Θεσσαλονικέων αλλά και των τουριστών της πόλης.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης προτίμησε να κρατήσει την εν λόγω συναυλία «μυστική» με στόχο να καταπλήξει τα πλήθη, να ενθουσιάσει τους λάτρεις της παραλίας που θα απολάμβαναν εκείνη την ώρα τη βόλτα τους, αλλά και για να αποφευχθεί ο συνωστισμός μιας και ο κοροναϊός βρίσκεται ανάμεσά μας.

Το «παρών» σε αυτήν την καινοτόμα μουσική δράση έδωσε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε:

«Το κρατήσαμε κρυφό»

«Διοργανώσαμε μαζί με το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης μια secret συναυλία.

»Το κρατήσαμε κρυφό γιατί δεν θέλαμε να υπάρχει συνωστισμός και να δημιουργηθεί πρόβλημα καθώς ξέρετε ότι αυτές οι μέρες είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.

»Αλλά νομίζω ότι είναι το καλύτερο δώρο για τους Θεσσαλονικείς ώστε να δουν κάτι εν πλω.

»Το ωραιότερο κομμάτι της πόλης μας, το οποίο είναι η παραλία, ο Θερμαϊκός, αυτήν τη στιγμή έχει πάνω σε ένα πλεούμενο έναν καταπληκτικό καλλιτέχνη που όλοι τον θαυμάζουμε και τον καμαρώνουμε και θα τον απολαύσουμε τις επόμενες ώρες», είπε και ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένη δράση είναι η πρώτη από σειρά εκπλήξεων για αυτό το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη.

«Και άλλες δράσεις»

Από την πλευρά του, ο κ. Μπαρμπουνάκης επισήμανε ότι η εν πλω συναυλία ήταν «μια έκπληξη για τους συμπολίτες του δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και για τους τουρίστες που μας επισκέπτονται.

»Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία για να αντικρίσουν το πανέμορφο τοπίο παράλληλα με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και αυτό που έχω να υποσχεθώ είναι και άλλες δράσεις, φυσικά εφόσον το επιτρέψουν οι καταστάσεις».

Πηγή: thestival.gr

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024