Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τέχνες και Θέατρο» στην Επίδαυρο

«Τέχνες και Θέατρο» στην Επίδαυρο

Μια σημαντική έκθεση που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Η διάδοση μιας νέας Ιδέας, η οποία έχει γεννηθεί μέσα από το θέατρο και έχει να κάνει με την καθιέρωση στον Πλανήτη Γη μιας καινούργιας Ημέρας, ως «Ημέρα Πράξης Σεβασμού και Προσφοράς στον Συνάνθρωπο» με απώτερο στόχο τον έμπρακτο σεβασμό στην ζωή και την προσφορά αποτελεί ένας από τους βασικούς στόχους της εικαστικής έκθεσης «Τέχνες και Θέατρο» στον ΧΕΝΙΑ Επιδαύρου.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Δήμο Επιδαύρου μετά από πρόταση της Μαρίνας Γκόντα, Ιστορικού της Τέχνης και του Ευάγγελου Λιούγκα Εικαστικού.

Στην εικαστική έκθεση θα συμμετέχουν 34 καλλιτέχνες από τρεις χώρες με ζωγραφικά έργα, γλυπτά, Video art και εγκατάσταση.

Στο  πλαίσιο της εικαστικής έκθεσης θα παρουσιαστεί  θεατρικό δρώμενο υπό μορφή αναλογίου το οποίο θα υλοποιηθεί από την καλλιτεχνική Ομάδα «Μεταμόρφωση»  σε σκηνοθεσία  Γιώργου  Καρβουντζή.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 και ώρες 10:30-13:30 & 17:00 – 19:30 και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Oι  καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση είναι οι :

Αθάνας,Βασίλης Βασιλακάκης,Κωνσταντίνος Βερούτης,Αγγελίνα Βοσκοπούλου,Στέλιος Γαβαλάς,Ελένη Γάτσιου,Μανόλης Γιανναδάκης,Βαγγέλης Ηλίας,Χάρης Καλαϊτζίδης,
Μιχάλης Κόκκινος,Χάρης Κοντοσφύρης,Παναγιώτης Κορωνιώτης,Κωνσταντίνος Κωστούρος,Χριστίνα Λάππα,Ευάγγελος Λιούγκας,Τζίνα Μάρκου,Μαρία Δήμητρα Μουρτζίνη – DIDI,Αλέξανδρος Μουστάκας,Παναγιώτης Νέζης,Βασιλική Νομίδου,Χρίστος Παλατζάς, Σταύρος Παναγιωτάκης,Χριστίνα Παπαγεωργίου,Λουκιάνα Παπαδοπούλου,Μιχαήλ Παρλαμάς,Άρτεμις Σκούλικα,Μαρίνα Στάθη,Μιχάλης Σχίζας,Βαγγέλης Τζερμιάς,Γιάννης Τζερμιάς,Γιώργος Τσακίρης,Γκίλντα Φρούμκιν,Γιώργος Χουντάλας.

Τιμητική Συμμετοχή

Micko Mice Jankulovski Πρόεδρος OSTEN BIENNIAL OF DRAWING SKOPJE

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024