
Μιχαέλα Λάκη : Το next best thing του τένις αποκαλύπτεται
Η 15χρονη Μιχαέλα Λάκη είναι το μέλλον του ελληνικού, αλλά και του παγκόσμιου τένις. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης αποκαλύπτεται και εντυπωσιάζει με την ωριμότητά της
«Παίζω τένις». Αυτή η φράση μέχρι πριν από λίγα χρόνια ακουγόταν σαν… ανέκδοτο στην Ελλάδα. Η Λένα Δανιηλίδου στις γυναίκες και ο Θοδωρής Αγγελίνος στους άνδρες, πάλευαν μέσα από τις επιτυχίες να κάνουν τον κόσμο να αγαπήσει το τένις.
Μάταια όμως. Παρότι είναι ένα από τα πιο ωραία αθλήματα παγκοσμίως, στη χώρα μας περνούσε απαρατήρητο.
Οσοι έπαιζαν τένις, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, χαρακτηριζόντουσαν ως… τρελοί ή στην καλύτερη περίπτωση ως ρομαντικοί. Μέχρι να εμφανιστούν στο προσκήνιο η Σάκκαρη και ο Τσιτσιπάς.
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έσβησε» 17 δισ. δολάρια από τον κλάδο των μεταφορών
- Αϊτή: Τουλάχιστον 70 νεκροί από επιθέσεις συμμορίας στην πόλη Πετίτ Ριβιέρ
- Η Meta λανσάρει συνδρομητικό Instagram – Τι αλλάζει για τους χρήστες
- Γιορτή σήμερα 1 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.04.2026]
- Μουντιάλ 2026: Τουρκία και Σουηδία «έκλεισαν» θέση στα τελικά – Πρόκριση στα πέναλτι Βόσνιοι και Τσέχοι (vid)





