Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η απίστευτη κίνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στον πιο φανατικό θαυμαστή του Σλούκα

Η απίστευτη κίνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στον πιο φανατικό θαυμαστή του Σλούκα

H επιβράβευση των Ερυθρόλευκων στον άνθρωπο που ήθελε με κάθε τρόπο να επιστρέψει από τη Φενέρ ο Έλληνας γκαρντ και είχε δημιουργήσει ολόκληρη εκστρατεία στο twitter για να τα καταφέρει

Οι ομάδες είναι ο κόσμος τους. Οι παίκτες από την άλλη έχουν πολλούς φανατικούς οπαδούς αλλά και πολλούς που τους μισούν.

Βέβαια οι αγάπες δύσκολα ξεχνιούνται. Ειδικά αν είναι τόσο μεγάλες όπως αυτή του Sober για τον Κώστα Σλούκα.

Ποιος είναι όμως ο εν λόγω κύριος; Όποιος ασχολείται με το twitter δεν γίνεται να μην είχε δει κάπου το όνομά του, όταν συζητιόταν η επιστροφή του Σλου από τη Φενέρ. Ή και ακόμα τις περιόδους που ο Ολυμπιακός δεν βρισκόταν στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, και ο Σλούκας πρόσφερε στην χαρές στους φίλους της ομάδας της γειτονικής χώρας, αυτός είχε ξεκινήσει δική του εκστρατεία στο twitter για να τον φέρει πίσω.

O πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, ο Sober, ο πιο φανατικός οπαδός του Κώστα Σλούκα, δημιούργησε το #sloukagyrna, ένα hashtag που έφτασε στην κορυφή των trends του twitter για αρκετό καιρό.

O Sober… σίγησε για μερικό καιρό λόγω προσωπικών του προβλημάτων. Ποτέ δεν έπαψε να αναζητά την επιστροφή του Έλληνα γκαρντ στο Λιμάνι. Το τελευταίο διάστημα και στο άκουσμα πως ολοκληρώθηκε το deal του καλοκαιριού, άνοιξε και πάλι τον λογαριασμό του.

Όποιος διαθέτει social media είδε τα μηνύματα αγάπης προς το πρόσωπό ενός άγνωστου μεταξύ αγνώστων φίλου του Ολυμπιακού. Δήλωσε την ανυπομονησία του για την επιστροφή του Σλούκα και το πόσο θα ήθελε να τον δει και πάλι εδώ.
Για να φτάσουμε στο σήμερα και την ημέρα που ο Ολυμπιακός ετοίμαζε την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του Σλου.

Οι Ερυθρόλευκοι ουσιαστικά αναγνώρισαν την… τρέλα του και την λατρεία προς τον Σλούκα.

Σε ένα από τα διαδοχικά tweet τους λοιπόν, αφού ρώτησαν την στοιχηματική εταιρεία που συνεργάζονται εάν έχουν κάποιο ειδικό στοίχημα, τάγκαραν τον Sober για να τον ρωτήσουν εάν γνωρίζει για ποιον παίκτη αναφέρονται. Αναγνώριση για τον… αγώνα του πιο θερμού οπαδού του Σλούκα.

Μία από μόνη της ξεχωριστή κίνηση, προς έναν φίλο της ομάδας που τόσο καιρό έχει κάνει την προσωπική του εκστρατεία γα αυτήν την μετακίνηση. Απίστευτη πρωτοβουλία που αποδεικνύει τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο χειρίζονται στον Πειραιά τα social media.

Δείτε το tweet

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024