ΚΕΔ : Αυτό είναι το ποσό που ζητά ο Κλάτενμπεργκ
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ φέρεται να ζητά 500.000 ευρώ μεικτά, για να αναλάβει το πόστο του προέδρου της ΚΕΔ
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι ο «εκλεκτός» του Big-4 για να αναλάβει την προεδρία της ΚΕΔ, θέση που μέχρι σήμερα κατέχει ο Βίκτορ Μέλο Περέιρα.
Ο άγγλος ρέφερι, που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους που έχουν σφυρίξει στο Νησί, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΠΟ, όμως προς το παρόν δεν έχει υπογράψει.
Ο λόγος είναι το ποσό που ζήτησε για να αναλάβει την προεδρία της ΚΕΔ, αφού φέρεται να αξιώνει 500.000 ευρώ μεικτά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα μάλιστα, στη χθεσινή συνάντηση του Κλάτενμπεργκ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ δεν έπεσαν οι υπογραφές, καθώς οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας φέρονται να ξαφνιάστηκαν από το ποσό που άκουσαν.
Παρόλα αυτά, αργά η γρήγορα ο Κλάτενμπεργκ θα είναι ο νέος αρχιδιαιτητής, αφού θα βρεθεί λύση στο οικονομικό και με τη συνδρομή της UEFA, που πιθανότατα θα βάλει ένα μέρος των αποδοχών του Άγγλου.
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442