Κοροναϊός – Βραζιλία : Θετικός ξανά στον ιό ο πρόεδρος Μπολσονάρου
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου βγήκε ξανά θετικός στον νέο κοροναϊό στο τρίτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε από τότε που ασθένησε στις 7 Ιουλίου
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου βγήκε ξανά θετικός στον νέο κοροναϊό στο τρίτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε από τότε που ασθένησε στις 7 Ιουλίου, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Επικοινωνιών της χώρας.
«Το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε χθες 21η Ιουλίου ο πρόεδρος βγήκε θετικό», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Ο πρόεδρος Μπολσονάρου παραμένει σε καλή κατάσταση», επισημαίνεται.
Υποτίμησε τον ιό
Την υποτίμηση του ιού και της σοβαρότητας της πανδημίας ο Μπολσονάρου την πληρώνει ακριβά και πολιτικά και προσωπικά.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.