Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΕΠΟ ήταν ικανή να ορίσει τον τελικό στις… 6 Αυγούστου

Η ΕΠΟ ήταν ικανή να ορίσει τον τελικό στις… 6 Αυγούστου

Όσα γίνονται από το πρωί της Δευτέρας επιβεβαιώνουν πως το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει πιάσει ακόμα «πάτο». Αποφάσεις όπως η χθεσινή με την αναβολή του τελικού αποδεικνύουν ότι η κατάντια δεν έχει τέλος. Κατρακύλα...

Ο Ολυμπιακός διέλυσε το βράδυ της Κυριακής την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη με 3-0 και μετά την φιέστα έστρεψε το ενδιαφέρον του στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο ξανά την Ένωση.

Από το πρωί της Δευτέρας όμως η ΕΠΟ έδειξε πως δεν υπάρχει καμιά ντροπή την περίοδο της «εξυγίανσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το απόγευμα της Δευτέρας η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε την αναβολή του τελικού.

Χωρίς να υπάρχει λόγος και με την… υποσημείωση για διεξαγωγή του αγώνα στις 30 Αυγούστου.

Κρίμα που δεν έκαναν λόγο για τις… 32 του μηνός που έλεγε και ο Τόλης στο γνωστό του άσμα. Τότε μάλιστα, θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος για ημερομηνία – σταθμό στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ποιος ξέρεις, ίσως να το ζήσουμε κι αυτό επί προεδρίας Βαγγέλη Γραμμένου στην ομοσπονδία, σε κάποιο άλλο «επεισόδιο» μιζέριας και κατάντιας του ποδοσφαίρου μας.

Αν κι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με έναν «εξυγιαντή».Όχι βέβαια, εδώ υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός που έκανε ότι μπορεί για να μην γίνει ο τελικός.

Ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρος στις θέσεις του και φρόντισε με τις επιστολές και τις ανακοινώσεις του να στριμώξει στα σχοινιά την ΕΠΟ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί το σκηνικό που στήθηκε το 2016 όταν ο τελικός έγινε ένα μήνα μετά την προγραμματισμένη μέρα διεξαγωγής, λόγω των παρεμβάσεων Κοντονή.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω και συνεχίζει τον αγώνα του κόντρα σε όλους τους πολέμιους του συλλόγου.

Ορθώνει ανάστημα απέναντι σε «συμμαχίες» και δίνει απαντήσεις στο γήπεδο, με κατακτήσεις τίτλων και με εμφανίσεις όπως αυτή εναντίον της ΑΕΚ προχθές βράδυ στο Φάληρο.

Η μιζέρια τους δεν μπορεί να γίνει εμπόδιο στην μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Και είναι προφανές πως ο Ολυμπιακός έχει να ασχοληθεί μ’ έναν πολύ μεγάλο αγώνα.

Έναν αγώνα – ορόσημο και αναφερόμαστε φυσικά στην μεγάλη μάχη απέναντι στην Γουλβς για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στο μυαλό τους την ρεβάνς με την αγγλική ομάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει τους παίκτες του για τον πολύ μεγάλο αγώνα.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο πρωταθλητής Ελλάδος θα διεκδικήσει την πρόκριση του στα προημιτελικά της διοργάνωσης, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Το μεγάλο ματς θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει μιαν ακόμα υπέρβαση.

Αυτό πάντως που… σοκάρει είναι πως δεν σκέφτηκαν από την ομοσπονδία να ορίσουν τον τελικό στις έξι του επόμενου μήνα, την μέρα δηλαδή που θα παίξει η ομάδα του Πειραιά με την Γουλβς στο Μολινό.

Να έβγαινε δηλαδή η ομοσπονδία και ν’ ανακοίνωνε με… καμάρι και «περηφάνια» ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου.

Ποιο Γιουρόπα Λιγκ και ποια «μάχη» με την Γουλβς. Τότε θέλει η ΕΠΟ τότε θα γίνει το ματς. Την ίδια μέρα με την ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στους Άγγλους.

Όσα γίνονται από το πρωί της Δευτέρας επιβεβαιώνουν πως το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει πιάσει ακόμα «πάτο». Αποφάσεις όπως η χθεσινή με την αναβολή του τελικού αποδεικνύουν ότι η κατάντια δεν έχει τέλος. Κατρακύλα…

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024