Σοκαριστικούς χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τους διαλόγους που αποκάλυψε η εφημερίδα «Καθημερινή» για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
Ο υπουργός Ανάπτυξης, είπε ότι ο εισαγγελέας που θα ασχοληθεί με την υπόθεση έχει να διερευνήσει πολλά πράγματα.
«Δείτε τι ανθρώπους επέλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει σε κρίσιμες θέσεις», τόνισε ο κ. Γεωργιαδης και μίλησε για παρακράτος και μεθόδους μαφίας.
Παράλληλα πρόσθεσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο ΣΚΑΙ 100,3 ότι η Όλγα Γεροβασίλη πρέπει να καταθέσει σήμερα μήνυση κατά του πρώην αρχηγού της πυροσβεστικής που χρησιμοποίησε το όνομα της χωρίς εκείνη να το γνωρίζει και την εκθέτει.
«Αν δεν τον πάει στα δικαστήρια, πάει να πει ότι όλα αυτά είναι αποδεδειγμένα και έχουμε ευθεία πολιτική παρέμβαση στη συγκάλυψη», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.