Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με τσεκούρι: Αγνωστα τα κίνητρα του δράση - Ψάχνουν απαντήσεις στο κινητό του

Επίθεση με τσεκούρι: Αγνωστα τα κίνητρα του δράση – Ψάχνουν απαντήσεις στο κινητό του

Στο κινητό του 45χρονου δράστη ψάχνουν απαντήσεις οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κοζάνης για τα αίτια της αιματηρής επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ της πόλης.

Στο κινητό του 45χρονου δράστη ψάχνουν απαντήσεις οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κοζάνης για τα αίτια της αιματηρής επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ της πόλης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι θα βρουν κάποιο βίντεο, φωτογραφίες ή και μηνύματα του δράστη που θα αποκαλύψουν το μεγάλο του μυστικό και ίσως και δείξουν και το χρόνο που σχεδίαζε να σπείρει τον τρόμο στην εφορία Κοζάνης.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές της ΕΛΑΣ: «Ήταν αμίλητος ακόμη και στα κρατητήρια. Δεν του πήραμε κουβέντα, και δεν απάντησε ποτέ γιατί έκανε την επίθεση. Λες και μιλούσαμε σε ντουβάρι».

Ανοίγει η Εφορία

Στο μεταξύ, από σήμερα Δευτέρα η ΔΟΥ Κοζάνης αναμένεται να ανοίξει και πάλι για συναλλαγές με το κοινό. Μάλιστα, οι ώρες συναλλαγής με το κοινό θα είναι 10:00 – 14:00 για σήμερα και αύριο λόγω της κατάστασης, ενώ στην υπηρεσία θα βρίσκονται ψυχολόγοι και ψυχίατροι για την υποστήριξη των εργαζόμενων.

Στην εφορία αναμένεται να σταλεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσιων Εσόδων ψυχολόγοι για τη στήριξη των εργαζομένων.

Η κατάσταση της υγείας των θυμάτων

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη, δύο από τους τραυματίες της επίθεσης με τσεκούρι στην Κοζάνη που είχε σημειωθεί το μεσημέρι της Πέμπτης. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και μια τρίτη υπάλληλος η οποία δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή της.

Σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που δημοσιοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, ο 56χρονος εφοριακός, παρότι βρίσκεται σε «εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», έχει εμφανίσει «ήπια σημεία βελτίωσης» τα οποία δίνουν «αμυδρές ελπίδες».

Την ίδια στιγμή, η 67χρονη γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων θα κριθεί το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Η κατάσταση της παραμένει σοβαρή χωρίς επιδείνωση.

Τέλος, η 47χρονη, το τρίτο άτομο στο οποίο επιτέθηκε ο 45χρονος δράστης, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική με σταθερή πορεία στην υγεία της. Η κατάσταση της δεν φαίνεται να ενέχει κινδύνους.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024