Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Κρίσιμη η κατάσταση των δύο εφοριακών
Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 56χρονου εφοριακού, που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, όπου εργαζόταν.
Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 56χρονου εφοριακού, που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, όπου εργαζόταν.
Ο άτυχος άνδρας είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Μετά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, εμφανίστηκαν και παραμένουν ήπια σημεία βελτίωσης τα οποία δίνουν αμυδρές ελπίδες.
Σε ότι αφορά στην 67χρονη που δέχθηκε επίθεση, παραμένει κι αυτή διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.
Κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων θα κριθεί το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Η κατάσταση της παραμένει σοβαρή χωρίς επιδείνωση.
Τέλος, η 47χρονη, το τρίτο άτομο στο οποίο επιτέθηκε ο 45χρονος δράστης, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
«Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική με σταθερή πορεία στην υγεία της. Η κατάσταση της δεν φαίνεται να ενέχει κινδύνους.
Σημειώνεται ότι στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 45χρονος που τραυμάτισε τρεις εφοριακούς κατά τη διάρκεια επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.
Όπως αναφέρει το kozanilife, ο 45χρονος δεν μετακινήθηκε για τις φυλακές των Γρεβενών, αλλά κρατήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, απ’ όπου στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη.
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442