Επίθεση με τσεκούρι: Μάχη για τη ζωή τους δίνουν δύο εφοριακοί
Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση των τριών τραυματιών της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.
Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας των τριών εφοριακών που δέχτηκαν επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη εξέδωσε το Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου».
Αναλυτικά:
«Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική με σταθερή πορεία στην υγεία της. Η κατάσταση της δεν φαίνεται να ενέχει κινδύνους.
Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών η οποία νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση. Κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων θα κριθεί το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Η κατάσταση της παραμένει σοβαρή χωρίς επιδείνωση.
Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών ο οποίος νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Μετά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, εμφανίστηκαν και παραμένουν ήπια σημεία βελτίωσης τα οποία μας δίνουν αμυδρές ελπίδες.»
Στις φυλακές Κορυδαλλού ο δράστης
Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 45χρονος δράστης της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης.
Η μεταγωγή του 45χρονου στον Κορυδαλλό πραγματοποιήθηκε υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη, όπως μετέδωσε το kozanilife.gr.
Ο 45χρονος δεν έχει πει τίποτα για την επίθεση στους αστυνομικούς κατά την προανάκριση, ούτε σε εισαγγελέα και ανακριτή ενώπιων των οποίων οδηγήθηκε την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί.
Ο ίδιος αποποιήθηκε του δικαιώματος να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.
Κατά την κράτησή του στην Κοζάνη, ο 45χρονος φέρεται μάλιστα να αρνήθηκε να φάει, ενώ δεχόταν μόνο νερό.
Οι γονείς του 45χρονου έχουν καταδικάσει την αποτρόπαια πράξη του γιου τους και έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στα θύματα της επίθεσης.
- Gov.gr Wallet: Το συχνό λάθος με τα στοιχεία του MyAuto όταν μας σταματά η τροχαία
- Το άτομο που έδωσε την εντολή για το χτύπημα με τη χειροβομβίδα αναζητά η Αστυνομία – Στις 2.500€ η αμοιβή του Αιγύπτιου
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- Από το δείπνο των Ανταποκριτών στο Truth Social: Ο Τραμπ μιλάει ξανά για τρίτη υποψηφιότητα στις προεδρικές
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Primark: Μειώνει τις τιμές για να απαντήσει σε Shein και Temu
- Πώς βρέθηκαν τα ρούχα της Σαρλίζ Θερόν στο πλατό του Memento
- Κοζάνη: Ένας τραυματίας από τη φωτιά – Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442