Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αν συμπεριφέρεσαι έτσι τότε σίγουρα σε θεωρεί δεδομένη

Αν συμπεριφέρεσαι έτσι τότε σίγουρα σε θεωρεί δεδομένη

Το να βάζεις κάποια όρια στον εαυτό σου και στη γενικότερη συμπεριφορά σου, ενδεχομένως να δίνει και μια καλύτερη εντύπωση για εσένα

Είσαι σε σχέση με κάποιον και πολύ συχνά νιώθεις ότι του είσαι «δεδομένη». Δε μιλάμε φυσικά για τις περιπτώσεις που ο άλλος σε θεωρεί έτσι χωρίς λόγο, αλλά για εκείνες που είναι λογικό να σε αντιλαμβάνεται ως τέτοια…

Οι «needy» πράξεις σου

  • Του στέλνεις συνέχεια μηνύματα λες και γίνεται πόλεμος. Χαλάρωσε και άφησέ τον λίγο να ηρεμήσει.
  • Του στέλνεις μηνύματα όταν είναι έξω με φίλους και απαιτείς άμεσα απάντηση. Εν ολίγοις τον πρήζεις είτε κάθεται σπίτι, είτε πάει βόλτα.
  • Του στέλνεις συνέχεια όταν είναι στη δουλειά. Εσύ έχεις φτάσει σε άλλο level πλέον. Άστον ρε κοπέλα μας να δουλέψει!
  • Όταν τον καλείς και αν δεν το σηκώνει πανικοβάλλεσαι. Κάνεις σενάρια που δεν ισχύουν καν. Του μιλάς με νεύρα λόγω αυτού και μετά από λίγο ηρεμείς (συγχαρητήρια έγινες για άλλη μια φορά ρεζίλι).
  • Τον παίρνεις τηλέφωνο αν όχι για να μάθεις πώς είναι, για να τον ελέγξεις. Πρακτικά θες να τσεκάρεις αν είναι όντως εκεί που σου είπε ή είναι με κάποια γκόμενα.
  • Του λες καλημέρα και καληνύχτα, πάνω από 2 φορές έκαστα. Το είδε κοπελιά, σου είπε καλημέρα και καληνύχτα αντίστοιχα, ξεκόλλα επιτέλους!
  • Όταν έχεις ρεπό ή ελεύθερο χρόνο, λες πάντα «ναι» όταν σου ζητάει να βρεθείτε. Λες έτσι ενώ μπορεί να έχεις ήδη κανονίσει κάτι με αποτέλεσμα να το ακυρώνεις για να βγεις μαζί του. Πόσο σε λυπάμαι…!
  • Όταν είστε μαζί τον ρωτάς συνέχεια για το πώς νιώθει για εσένα, λες και σπόντες τύπου «πότε θα συγκατοικήσουμε;», «πότε θα παντρευτούμε» κλπ. Ήδη και μόνο που το σκέφτηκα τρόμαξα και εγώ η ίδια. Χαλάρωσε!
  • Θες να κοιμάστε συνέχεια μαζί. Αν δεν κοιμάστε μαζί του κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας ή παράπονα. Ενδεχομένως κλαίγεσαι κιόλας.

Τι δείχνουν όλα αυτά…

Το προφανές. Είναι τόσο pathetic ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι, εξαρτάσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά από έναν άντρα και πραγματικά θα σου πρότεινα να πας σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας.

Και ναι κάποιες αλήθειες λέγονται έτσι κυνικά και «ωμά», σε θεωρεί δεδομένη, σήκω και πήγαινε σε κάποιον ειδικό να σε βοηθήσει.

Στο λέω δύο φορές μπας και το σκεφτείς και πας και το κάνεις. Το θέμα είναι κάθε άντρας και κάθε γυναίκα να είναι χειραφετημένοι. Να νιώθουν καλά μόνοι τους και να ενώνουν τις καθημερινότητές τους κάνοντας φερειπείν μια σχέση.

Αυτή η συμπεριφορά σου όμως, πέραν ότι θα τον ξενερώσει και θα χωρίσετε, δείχνει κάτι πιο ουσιαστικό. Δεν αγαπάς τον εαυτό σου αρκετά έτσι ώστε να σου επαρκείς και αναζητάς από αλλού την αγάπη και την επιβεβαίωση.

Αναγνωρίζοντας ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές έχουν ένα πολύ πιο σημαντικό νόημα, τότε θα τις ξεπεράσεις σταδιακά…!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024