Μητσοτάκης για Αχίλλειο : Ντροπή να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση
Το Αχίλλειο ήταν η πρώτη στάση του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα.
Στην Κέρκυρα βρίσκεται από τις 11 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και η πρώτη του στάση ήταν το Αχίλλειο όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και τον κήπο του μουσείου.
Λέγοντας χαρακτηριστικά : «Ντροπή για την Κέρκυρα να βρίσκεται το Αχιλλείο σε αυτή την κατάσταση», ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι δεν ήταν εικόνες που μας τιμούν αυτές που αντίκρισε, σύμφωνα με το corfutvnews.gr.
Παράλληλα αναφέρθηκε στην ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ του έργου, τονίζοντας ότι θα το παρακολουθεί στενά.
Τον πρωθυπουργό συνόδευαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, και ο υφυπουργός αρμόδιος για την Κοινή Αγροτική Πολιτική Κώστας Σκρέκας, ενώ τον υποδέχθηκαν η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, και ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας.
- Παρτιζάν – Παναθηναϊκός 78-62: Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα στο Βελιγράδι
- Πάτρα: Θα διακινούσαν κοκαΐνη και ecstasy την περίοδο του Καρναβαλιού – Συνελήφθησαν δύο άτομα
- Τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία, λέει ο Έλον Μασκ
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λίστα του για το Europa League με τρία νέα πρόσωπα
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λίστα του για τα νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League
- ΕΛΣΤΑΤ: Οι κυριότερες αιτίες θανάτου στην Ελλάδα – Τι έδειξαν τα στατιστικά στοιχεία
