Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μας δείχνει το σώμα της τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μας δείχνει το σώμα της τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ακομπλεξάριστη και δεν το κρύβει για αυτό θέλησε να μας δείξει την εικόνα του σώματος της κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ακομπλεξάριστη και δεν το κρύβει για αυτό θέλησε να μας δείξει την εικόνα του σώματος της κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.της.

«Οι αλήθειες μου για το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης!
Εγώ κάπως έτσι έμοιαζα έγκυος πρώτων εβδομάδων, εσύ??? 🤣❤️👍

Σημείωση:
Κάθε πληροφορία που θα πάρετε από μένα σε αυτό το κείμενο και σε άλλα που θα έρθουν σχετικά με την περίοδο της εγκυμοσύνης, της λοχείας και του μεγαλώματος των παιδιών θα προέρχεται καθαρά από τις εμπειρίες μου. Δεν είμαι γιατρός και δεν επιμένω σε τίποτα από τα πράγματα που θα σας πω. Πάντα να τσεκάρετε διπλά και τριπλά όσα μαθαίνετε για σχετικά θέματα, με τον γιατρό σας», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Δείτε την δημοσίευση

View this post on Instagram

Μέρες εγκυμοσύνης Μέρος Ά Σήμερα στο blog μου #mamaknowsbest στο @ladylike.gr Οι αλήθειες μου για το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης! Εγώ κάπως έτσι έμοιαζα έγκυος πρώτων εβδομάδων, εσύ??? 🤣❤️👍 Σημειωση: Κάθε πληροφορία που θα πάρετε από μένα σε αυτό το κείμενο και σε άλλα που θα έρθουν σχετικά με την περίοδο της εγκυμοσύνης, της λοχείας και του μεγαλώματος των παιδιών θα προέρχεται καθαρά από τις εμπειρίες μου. Δεν είμαι γιατρός και δεν επιμένω σε τίποτα από τα πράγματα που θα σας πω. Πάντα να τσεκάρετε διπλά και τριπλά όσα μαθαίνετε για σχετικά θέματα, με τον γιατρό σας. #lovep #mama #ninjamom #faq #nofilter

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024