Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγία Σοφία : Πανηγυρίζουν για τη μετατροπή της σε τζαμί τα τουρκικά ΜΜΕ

Αγία Σοφία : Πανηγυρίζουν για τη μετατροπή της σε τζαμί τα τουρκικά ΜΜΕ

Στην πρώτη όλων των τουρκικών ΜΜΕ φιγουράρει η απόφαση της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, την οποία υπέγραψε ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού πρώτα το ΣτΕ της γειτονικής χώρας είχε ανοίξει το δρόμο το απόγευμα της Παρασκευής

Στην πρώτη όλων των τουρκικών ΜΜΕ φιγουράρει η απόφαση της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, την οποία υπέγραψε ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού πρώτα το ΣτΕ της γειτονικής χώρας είχε ανοίξει το δρόμο το απόγευμα της Παρασκευής.

Όλα τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης ασχολούνται με συνεχή ρεπορτάζ και δημοσιεύματα στο εν λόγω θέμα. Όλα τα δημοσιεύματα τόσο των φιλοκυβερνητικών Μέσων, όσο και των πιο… ουδέτερων, δίνουν στα δημοσιεύματά τους έντονα πανηγυρικό τόνο.

Πολύ ψηλά στα σε όλες τις ιστοσελίδες παίζει και η είδηση του διαγγέλματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ της Παρασκευής, στο οποίο αναμένεται να μιλήσει για τα σχέδιά του και τα επόμενα βήματα.

Ακόμα, δεν λείπει και η είδηση με τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους φανατικούς μουσουλμάνους, όπου από νωρίς -πριν καν ανακοινωθεί η απόφαση, η οποία ωστόσο είχε διαρρεύσει στον τουρκικό Τύπο από προχθές- έχουν μαζευτεί έξω από την Αγία Σοφία για να πανηγυρίσουν την μετατροπή της σε τζαμί.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024