Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα», Αντώνης Καρακούσης, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Καλογρίτσα, μετά και τις νέες αποκαλύψεις.

«Να παρατηρήσουμε το πώς μια υποτιθέμενη εμπορική διαφορά οδηγεί σε ένα μείζον πολιτικό θέμα. Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζουμε από το παρελθόν, από τα προηγούμενα χρόνια, ότι υπήρξε μια προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης να δημιουργήσει και να διαμορφώσει ένα περιβάλλον δικών της Μέσων Ενημέρωσης. Η προσπάθεια αυτή είναι συγκεκριμένη, έχει καταγραφεί, είναι αδιάψευστη νομίζω, δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να την διαψεύσει, ωστόσο από τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών αναδεικνύονται πτυχές σκοτεινές, διαδρομές με πρόσωπα και δυνάμεις οι οποίες ήταν πίσω από κλειστές πόρτες», σημείωσε ο Αντώνης Καρακούσης.

«Στην παρούσα φάση νομίζω έχουμε μια απειλή από τον κ. Καλογρίτσα, ο οποίος συναντάται με την Αριστερά από τη δεκαετία του ’80, από την εποχή της κάθαρσης εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο κ. Καλογρίτσας είναι εδώ και πάλι», συνέχισε ο ίδιος.

«Επειδή βρίσκεται σε άμυνα και αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες, όπως γνωρίζουμε, θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει. Γιατί η απαίτηση της λιβανέζικης εταιρίας είναι να επιστρέψει χρήματα, τα οποία υποτίθεται αυτοί έδωσαν ως προκαταβολή για να χρηματοδοτηθεί κάποιο έργο που θα αναλάμβανε εκείνος, και εκείνος ισχυρίζεται ότι αυτά είναι μυθεύματα και ότι άλλος ήταν ο στόχος αυτής της προκαταβολής», κατέληξε ο Αντώνης Καρακούσης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Αντώνης Καρακούσης: