Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Το μεγάλο «κόλπο» του Μασούρα και ο «Φαραώ»

Ολυμπιακός : Το μεγάλο «κόλπο» του Μασούρα και ο «Φαραώ»

Τα περισσότερα γκολ του Μασούρα στον Ολυμπιακό είναι με αυτή την κίνηση και είναι κάτι στο οποίο έχει δουλέψει πολύ ο Έλληνας άσος στο Ρέντη, με τον Μαρτίνς να δίνει μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο στοιχείο

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις επικρατώντας με άνεση του Άρη στο «Βικελίδης» και το ενθαρρυντικό στοιχείο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι πως η ομάδα του Πειραιά πρόσφερε θέαμα παίζοντας με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Και είναι προφανές ότι ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος γιατί είδε τον Ολυμπιακό να «γυρίζει διακόπτει» μετά την κακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ.

Οι πειραιώτες πήραν τη νίκη παίζοντας χωρίς εφτά βασικούς και αυτό είναι κι ένα μήνυμα για τις επιλογές που έχει στα χέρια του ο 50χρονος προπονητής, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ αλλά και της ρεβάνς με την Γουλβς για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν χωρά αμφιβολία πως Μασούρας και Χασάν ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στο ματς, καθώς πέτυχαν από δύο γκολ και ο Μαρτίνς είχε πολλούς λόγους να χαμογελά με την απόδοση των δύο παικτών.

Σε ότι αφορά τον Έλληνα μεσοεπιθετικό είναι βέβαιο πως ο Μασούρας έδειξε ξανά με τον τρόπο που σκόραρε, ότι έχει ένα «κόλπο», μια εξαιρετική κίνηση που βγάζει… νοκ άουτ τις αντίπαλες άμυνες.

Ποια είναι αυτή η κίνηση του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού; Μα φυσικά το ξεπέταγμα στην «πλάτη» του μπακ χωρίς ο αντίπαλος να μπορεί ν’ αντιδράσει κι αυτό φάνηκε πολύ στο δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Μασούρας στο Βικελίδης.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού έκανε την διαγώνια κίνηση βλέποντας ότι τον έχει δει ο Τοροσίδης και ο αμυντικός του Άρη δεν μπόρεσε ν’ ακολουθήσει τον σκόρερ.

Τα περισσότερα γκολ του Μασούρα στον Ολυμπιακό είναι με αυτή την κίνηση και είναι κάτι στο οποίο έχει δουλέψει πολύ ο Έλληνας άσος στο Ρέντη, με τον Μαρτίνς να δίνει μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο στοιχείο.

Και η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι έχουν βρει σημαντικά γκολ από τον Μασούρα με το «ξεπέταγμα» του διεθνούς εξτρέμ να προκαλεί πολλά προβλήματα στις άμυνες των αντιπάλων του Ολυμπιακού.

Πάμε όμως και στην εικόνα που παρουσίασε ο Χασάν στο «Βικελίδης», με τον Αιγύπτιο επιθετικό να επιβεβαιώνει πως είναι σπουδαίος γκολτζής κι αυτό φυσικά το έχει αποδείξει ο Αφρικανός στράικερ και με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ήταν μια πολύ «γεμάτη» εμφάνιση από τον Αιγύπτιο σέντερ φορ που έδειξε πόσο πολύτιμος είναι για τα πλάνα του Μαρτίνς. Δεν είναι μόνο ότι πέτυχε δύο γκολ (το πρώτο με εξαιρετικό πλασέ) αλλά και οι φάσεις που δημιούργησε για τους συμπαίκτες του.

Και μιλάμε φυσικά για τελικές πάσες που ήταν… μισό γκολ, με τον Χασάν να κάνει τις σωστές επιλογές, άσχετα με το αν οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν καλή νοοτροπία στο ματς και έδειξαν ότι και ενέργεια υπάρχει και δύναμη για τα ματς που απομένουν κι αυτό ήταν κάτι που ήθελε να το δει ο Μαρτίνς, ειδικά από τους παίκτες στους οποίους έδωσε την ευκαιρία να παίξουν βασικοί.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024