Όπως ήταν λογικό, σήμανε… συναγερμός στην ΑΕΚ, καθώς όλοι αναζητούσαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και για ποιο λόγο αναπτύχθηκαν τέτοιου είδους σενάρια σχετικά με τον Ιταλό τεχνικό.
Ένα θέμα που έρχεται να το λήξει ο ίδιος, πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο Καρέρα έχει μιλήσει στη NOVA εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΟΦΗ και είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει την ΑΕΚ.
Μάλιστα, η πρώτη αντίδραση του Ιταλού προπονητή της ΑΕΚ στο άκουσμα της είδησης που μετέδωσαν οι Ρώσοι ήταν να γελάσει μπροστά στις κάμερες. Έτσι κι αλλιώς ο Καρέρα πρόσφατα είχε δηλώσει πως περνάει καταπληκτικά στην ΑΕΚ και δεν έχει το μυαλό του πουθενά αλλού. Οι ακριβείς δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού θα γίνουν γνωστές αργότερα από το συνδρομητικό.
Σημάδια στην καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα που υποδηλώνουν «παρατεταμένη αγωνία» και οίδημα που υπήρχε «για αρκετό καιρό», εντόπισε ο ιατροδικαστής όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης για τον θάνατο του μύθου του ποδοσφαίρου.
Ο Ισπανός Elite διαιτητής, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των Play offs της Super League, ενώ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Γερμανός Χαρμ Όσμερς