Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BWM M4 2021: Νέα άπ-οψη

BWM M4 2021: Νέα άπ-οψη

Η βαυαρική φίρμα ακολούθησε με την νέα 4άρα μια σχεδιαστική -και όχι μόνο- λογική αυθύπαρκτου μοντέλου, στοιχείο που προδιαγράφεται εντονότερο στην έκδοση M η οποία κάνει τα τελευταία χιλιόμετρα εξέλιξης.

Φωτογραφίες: Automedia

Το καμουφλάζ υποχωρεί από τις επιφάνειες της M4 Coupe αφήνοντας πλέον σε κοινή θέα την όψη της όπου, όπως και στη νέα  απλή 4άρα, κυριαρχεί η νέα προσέγγιση των σχεδιαστών της βαυαρικής φίρμας στα νεφρά που είναι συνυφασμένα με την BMW και που στην προκειμένη διαμόρφωση κόβονται από την πινακίδα κυκλοφορίας.


Οι πιο παρατηρητικοί θα διαπιστώσουν στο άνω άκρο της γρίλιας ένα κομμάτι καλυμμένο με μαύρη ταινία που λογικά κρύβει τα διακριτικά M4, ενώ με δεδομένο το πιο διακριτικό καμουφλάζ στο σύνολο των επιφανειών του πανίσχυρου coupe, «αναδύονται» οι διαφορές  σε σχέση με τον προσφάτως αποκαλυφθείσα Σειρά 4 Coupe και η πιο αιχμηρή προσέγγιση σε στοιχεία όπως τα κατώτερα πλευρικά τμήματα, τα αεροδυναμικά βοηθήματα μπροστά και οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα.

Ανεξαρτήτως σχεδίασης, τα σημαντικότερα νέα στην περίπτωση της M4 προέρχονται από την αθέατη πλευρά της όπου θα βρεθεί ο εξακύλινδρος κινητήρας 3.0 λίτρων με την κωδική ονομασία B58 ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση αναμένεται να αποδίδει 510 ίππους.

Στις ευρείας αποδοχής εκδόσεις της Μ4 θα συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης ωστόσο, με βάση τις πρόσφατες συνήθειες της BMW θα υπάρξει και μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση η οποία αν και θα προσφέρει μικρότερη ισχύ (480 ίπποι) υπόσχεται μια πιο καθαρόαιμη εμπειρία χάρη στην μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς αλλά και την παρουσία ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων.

Η πρεμιέρα της Μ4 Coupe έχει προγραμματιστεί για το Σεπτέμβριο μαζί με την πιο παραδοσιακή σχεδιαστικά M3 Sedan με την οποία νομοτελειακά θα έχουν πολλά κοινά πλην της… νέας γρίλιας.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024