Μπέττυ Μαγγίρα: Το «αποκαλυπτικό» της ατύχημα επάνω στην σκηνή
Η ηθοποιός Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου και μέσα σε όλα αποκάλυψε ένα αστείο ατύχημα που της συνέβη ενώ βρισκόταν στη σκηνή του θεάτρου.
Η ηθοποιός Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου και μέσα σε όλα αποκάλυψε ένα αστείο ατύχημα που της συνέβη ενώ βρισκόταν στη σκηνή του θεάτρου.
«Ξαφνικά ανοίγει το φερμουάρ και… όλα φάτσα φόρα»
«Μου έχει τύχει στο “Mamma mia” να ανοίξει το φερμουάρ. Φορούσα ένα φόρεμα που μπροστά είχε ένα φερμουάρ από πάνω μέχρι κάτω. Και ξαφνικά ανοίγει το φερμουάρ και… όλα φάτσα φόρα! Πιάνω και κρατάω με τα χέρια κλειστό το φόρεμα και συνεχίζω να παίζω το ρόλο.
Ήρθαν με κάτι μαντήλια να μου το δέσουν κι εγώ συνέχιζα να παίζω. Δεν έφυγα από τη σκηνή, λέω θα πάω όσο αντέξω. Ήταν σοκαριστικό! Ο κόσμος από κάτω γέλαγε. Δεν γινόταν να το ξανακουμπώσω, σκίστηκε το φερμουάρ. Συμβαίνουν αυτά», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.
- Παναθηναϊκός: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Κάτρη ως το 2030
- Φορολογικές δηλώσεις: Άνοιξε η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 2025
- Το κλειστό κλαμπ των τριών Όσκαρ: Οι ηθοποιοί που έγραψαν ιστορία
- ΔΟΕ: Διαθέτει περισσότερα αποθέματα πετρελαίου έκτακτης ανάγκης εάν χρειαστεί
- Κουτσούμπας: Ούτε να σκεφτεί η κυβέρνηση να συνδράμει στα Στενά του Ορμούζ – Η πληροφορία για στοχοποίηση της Σούδας αξιολογήθηκε πριν την καταγγελία
- Η πρέσβης της Εσθονίας επέβαινε στο σκάφος της Frontex που βυθίστηκε στο Καστελόριζο – Πέντε τραυματίες




