
Θεοδωρικάκος: Δεν είμαστε συνέταιροι με τον Καλογρίτσα – Ο Τσίπρας ήξερε τι έκανε ο Παππάς
Απολύτως ψευδές αυτό που γράφει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Απολύτως ψευδές χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών την αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ ότι εκείνος και ο εργολάβος Καλογρίτσας είναι συνέταιροι
«Ο κ. Καλογρίτσας κι εγώ δεν είμαστε συνέταιροι και είναι απολύτως ψευδές αυτό που γράφει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Σχετικά με τις αποκαλύψεις που αφορούν τις καταγγελίες Καλογρίτσα σε βάρος του Νίκου Παππά για τα 3 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε ο πρώην υπουργός για να πληρώσει ο επιχειρηματίας το ποσό για την τηλεοπτική άδεια στο διαγωνισμό του 2016, ο υπουργός υπογράμμισε ότι «δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας δε γνώριζε τις παρασκηνιακές δραστηριότητες του κ. Παππά, οι οποίες συνιστούν ένα παρακράτος, για το οποίο πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη να ασχοληθεί πάρα πολύ σοβαρά» προσθέτοντας ότι οτι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό.
Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Τσίπρα σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ότι δεν είναι παιδονόμος ή χωροφύλακας, σημείωσε ότι «στερείται στοιχειώδους υπευθυνότητας» διερωτώμενος «παιδάκι ήταν το δεξί του χέρι κ δε γνώριζε και τι έκανε στο παρασκήνιο»;
- Τι νέο σηματοδοτεί η 30η Απριλίου για τον προϋπολογισμό – Ανατροπές για ανάπτυξη και πληθωρισμό
- Πικάσο αξίας ενός εκατομμυρίου σε λοταρία των 100 ευρώ – Ο εγγονός, το πείραμα και το γιατί
- Λουτσέσκου: «Να μιλάτε με τους γονείς σας – Επικοινώνησα ελάχιστα με τον πατέρα μου τον τελευταίο καιρό»
- Πως μια κινεζική εταιρεία παρακολουθούσε τα αμερικανικά βομβαρδιστικά με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης
- Ουγγαρία: Ιστορική ήττα για τον Όρμπαν – Έδωσε συγχαρητήρια στον Πέτερ Μαγιάρ
- Προκριματικό τουρνουά World Cup: Στην 3η θέση η Ελλάδα – Το πανόραμα της διοργάνωσης

