Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πισίνες των City Hotels

Οι πισίνες των City Hotels

Πισίνες στα ξενοδοχεία, μια καλή πρόταση

Τελικά το Athens Hilton άνοιξε την Τρίτη που μας πέρασε, χαρίζοντας έναν «διεθνοκοσμοπολίτικο» αέρα (όσο γίνεται στις δύσκολες εποχές που ζούμε) στην πρωτεύουσα. Τα δωμάτια, οι σουίτες, οι γνώριμοι χώροι στο lobby με τα σοκολατί, ιβουάρ και χρυσά χρώματα.

Το κλασικό εστιατόριο και café Bυζαντινό άνοιξε τις πύλες του για μεσημεριανό και βραδινό, όπως επίσης το δημοφιλές Milos στο υπόγειο με το φρέσκο ψάρι. Στο roof garden και στη θέση του Galaxy, το βραβευμένο Funky Gourmet, ο πλέον δημοφιλής χώρος όμως στο ιστορικό ξενοδοχείο (με την εμβληματική παράσταση του Γιάννη Μόραλη στην είσοδο) είναι αυτός της πισίνας. Η μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα της Αθήνας, η οποία στην προ κορωνοϊού εποχή φιλοξενούσε πάρα πολύ κόσμο.

Πολύ κοντά, το open bar για φρέσκιες σαλάτες και άλλα εδέσματα. Κάποιοι σπεύδουν ήδη να παραλάβουν τις κάρτες μέλους για την πισίνα, οι οποίες έχουν διάρκεια μέχρι τον Οκτώβριο. Ποιες όμως είναι οι πλέον δημοφιλείς και εντυπωσιακές πισίνες στα ξενοδοχεία της Αθήνας και της παραλιακής;

Από τον Λυκαβηττό στο Λαγονήσι…

Η πισίνα του St. George Lycabettus μοιάζει να «αγγίζει» τον λόφο του Λυκαβηττού. Οι πισίνες του Intercontinental στο ισόγειο του ξενοδοχείου, αμέσως μόλις περάσεις το εξαιρετικό μπλε γλυπτό του Λάππα, αυτή του Grand Hyatt του Marriot απέναντι από το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, του διεθνούς Four Seasons (δύο μάλιστα πισίνες στον «Αρίωνα» και το «Ναυσικά») και στο Grand Resort Lagonissi. Βουτιές στο νερό, ηλιοθεραπεία, χυμοί, κοκτέιλ και προσεγμένο φαγητό.

Οι πισίνες των ξενοδοχείων είναι μια πολύ καλή πρόταση για όλους αυτούς που αποφεύγουν τις μακρινές αποδράσεις.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024