Ο 39χρονος ιταλός διαιτητής Μάρκο Ντι Μπέλο, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA, θα είναι ο ρέφερι του ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, που θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη δεύτερη θέση.
Ο Ντι Μπέλο δεν έχει ιδιαίτερη πείρα, αφού σφυρίζει μόλις τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ χθες ήταν ο διαιτητής του Ουντινέζε – Αταλάντα 2-3 για τη Serie A.
Βοηθοί του Ντι Μπέλο θα είναι οι επίσης ιταλοί Αλεσάντρο Τζιαλατίνι, Τζιακόμο Παγκανέσι, 4ος ο Καραντώνης, με VAR τον Πιέρο Τζιακομέλι και AVAR τη Χρύσα Κουρομπύλια.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι-οφ, στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός – ΟΦΗ θα είναι ο Βρέσκας, με βοηθούς τους Κούλα Χασάν, Μωυσιάδη, 4ος θα είναι ο Κουτσιαύτης και στο VAR οι Γκορτσίλας, Κωνσταντίνου.
Την αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Άρη (1/7, 19:15) θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Ακρίβο, Καρατζίκα (4ος ο Μαλούτας) και στο VAR τους Παπαπέτρου, Απτόσογλου.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.