Απίστευτη ουρά έχει σχηματιστεί από το πρωί στον Προμαχώνα, καθώς χιλιάδες Βαλκάνιοι περνούν τα σύνορα ώστε να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το thestival.gr, η ουρά των ακινητοποιημένων οχημάτων ξεπερνά τα τρία χιλιόμετρα στο τελωνείο του Προμαχώνα Σερρών στα σύνορα με τη Βουλγαρία.
Οι τουρίστες έρχονται κυρίως από τη Βουλγαρία και τη Σερβία, αρκετοί εκ των οποίων διατηρούν εξοχικές κατοικίες στη Χαλκιδική.
Κύριοι προορισμοί τους αποτελούν επίσης, η Πιερία και η παραλία της Κατερίνης, η Καβάλα και η Θάσος, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς για τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και συγκεκριμένα σε Λήμνο, Λέσβο και Χίο
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.