Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμβαση Τσιάρα για επιστροφή της Δικαιοσύνης στην ομαλότητα ζήτησε ο Τζανακόπουλος

Παρέμβαση Τσιάρα για επιστροφή της Δικαιοσύνης στην ομαλότητα ζήτησε ο Τζανακόπουλος

Την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, ώστε να επιστρέψει στη Δικαιοσύνη η ομαλότητα και η καταλλαγή, ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, στο πλαίσιο παρέμβασής του επί του νομοσχεδίου για το Ελεγκτικό Συνέδριο

Την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, ώστε να επιστρέψει στη Δικαιοσύνη η ομαλότητα και η καταλλαγή, ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, στο πλαίσιο παρέμβασής του επί του νομοσχεδίου για το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Να αποδοκιμάσει Άδ. Γεωργιάδη

Επίσης, ο κ. Τζανακόπουλος κάλεσε τον κ. Τσιάρα να αποδοκιμάσει ή να κρατήσει αποστάσεις από τον υπουργό Ανάπτυξης, ‘Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος -σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- απείλησε με φυλάκιση, εν ενεργεία δικαστικό λειτουργό.

Μόνο θλίψη μπορούν να προκαλούν όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, σε παρέμβασή του επί του νομοσχεδίου με τίτλο «Ενιαίο κείμενο Δικονομίας για το Ελεγκτικό Συνέδριο».

Όχι στην εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης

«Είναι αδήριτη ανάγκη» να συμβάλουμε όλοι στην προσπάθεια αποκατάστασης του αισθήματος της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, είπε ο κ. Τσιάρας, σημειώνοντας ότι«με αυτό τον τρόπο οι Έλληνες θα αισθανθούν ασφαλείς, ότι μπορούν να βρουν το δίκιο τους όταν πραγματικά κάποιος τους αδικεί».

Παράλληλα, ζήτησε από τους βουλευτές όλων των πτερύγων, «να στείλουμε ένα σοβαρό, σταθερό παιδαγωγικό μήνυμα στην κοινωνία: Τουλάχιστον ο χώρος της Δικαιοσύνης να μείνει έξω από αυτές τις πρακτικές, που στο παρελθόν και τον πλήγωσαν και δημιουργούσαν μεγάλη αμφισβήτηση στον μέσο Έλληνα πολίτη».

Πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι, ότι δεν πρέπει να αφήνουμε «κανένα περιθώριο εργαλειοποίησης της Δικαιοσύνης. Η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να έχει πολιτικό-κομματικό πρόσημο. Η Δικαιοσύνη είναι καταφυγή, είναι ο χώρος που πρέπει να προσβλέπει και να προστρέχει κάθε Έλληνας πολίτης, χωρίς περιορισμούς, χωρίς ζητήματα που δημιουργούν αμφιβολία και αμφισβήτηση» είπε ο κ. Τσιάρας.

Πηγή ΑΜΠΕ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024