Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Τα σχέδια του Καρέρα για τη ρεβάνς με τον Άρη

ΑΕΚ : Τα σχέδια του Καρέρα για τη ρεβάνς με τον Άρη

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να θέλει μόνο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ΑΕΚ, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να έχει την ευκαιρία να βρεθεί για 5η συνεχόμενη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούνται σήμερα (24/6, 19:00) από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση των δυο συλλόγων στο Ολυμπιακό Στάδιο είχε επικρατήσει με 2-1 σε ένα επεισοδιακό ματς.

ΑΕΚ και Άρης διασταύρωσαν τα ξίφη τους και το Σάββατο (20/6) για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ, με το τελικό σκορ να γράφει 2-2.

Η Ένωση ανέβηκε πάνοπλη στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο ημιτελικό, με τον Μιχάλη Μπακάκη να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και να τίθεται στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα.

Ο έλληνας αμυντικός πιθανότατα θα βρίσκεται κανονικά και στη βασική ενδεκάδα της Ένωσης.

Για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» ο ιταλός κόουτς αναμένεται να ξεκινήσει τον Παναγιώτη Τσιντώτα για να υπερασπιστεί την «κιτρινόμαυρη» εστία.

Σε σύστημα 4-3-3, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ξεκουράστηκε στο ματς του πρωταθλήματος, θα είναι στο κέντρο της άμυνας, με παρτενέρ πιθανότατα τον Σβάρνα.

Στα αμυντικά άκρα, δεξιά θα είναι όπως είπαμε ο Μπακάκης και αριστερά ο Έλντερ Λόπες.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς δεδομένα θα πάρουν θέση στη βασική ενδεκάδα, με τον Πέτρο Μάνταλο πιθανότατα να συμπληρώνει την τριάδα στα χαφ.

Από εκεί και πέρα, η τριάδα μπροστά θα αποτελείται από τον Νέλσον Ολιβέιρα (έχει περισσότερες πιθανότητες από Σέρχιο Αραούχο) στην κορυφή της επίθεσης, δεξιά ένας εκ των Βέρντε ή Αλμπάνη και αριστερά φυσικά θα βρεθεί ο Μάρκο Λιβάγια.

Στο… πινακάκι του Μάσιμο Καρέρα υπάρχει φυσικά και το 4-2-3-1, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να μεταφέρεται πίσω από τον Ολιβέιρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν μεγάλη βάση στην αμυντική τους λειτουργία, με τον Μάσιμο Καρέρα να μην επιθυμεί να μπει σε περιπέτειες σχετικά με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024