Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερχεται και ο Πετσίτης

Ερχεται και ο Πετσίτης

Βουνό τα προβλήματα για τον Νίκο Παππά

Αναμφισβήτητα οι αποκαλύψεις του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή για το πως έβλεπε ο Νίκος Παππάς την «ατζέντα» και το «outsourcing» του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου έχουν μια βαρύτητα, διότι βγαίνουν από το στόμα του ίδιου του κ. Παππά. Δεν αποτελούν δηλαδή εκτιμήσεις του ίδιου του κ. Μιωνή.

Αντιθέτως ο κ. Μιωνής διαβεβαίωσε με τη χθεσινή δήλωσή του πως «ο Νίκος Παππάς δεν έχει απολύτως καμία σχέση με οποιαδήποτε πράξη εκβίασης» και πως «προσπάθησε να είναι μέρος της λύσης, χωρίς να έχει οποιαδήποτε σχέση με το πρόβλημα». Το τί θα συμβεί με τον Νίκο Παππά και την υπόθεση Παπαγγελόπουλου – Novartis δεν το ξέρω. Το ξέρει η προανακριτική επιτροπή της Βουλής και όσοι εμπλέκονται στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Αυτό όμως που πληροφορούμαι και σας μεταφέρω με ασφάλεια είναι πως σύντομα θα έχουμε αποκαλύψεις για την «ατζέντα» και το «outsourcing» του στενού συνεργάτη του Νίκου Παππά, του περιβόητου Μανώλη Πετσίτη, καθώς όπως μαθαίνω η Βουλή έχει αποφασίσει να τρέξει τη δικογραφία για την υπόθεση Πετσίτη – Λαυρεντιάδη – ΔΕΠΑ που του έχει σταλεί από την εισαγγελία ήδη από τις αρχές Ιανουαρίου, καθώς κατά την ανάκριση προέκυψε εμπλοκή πολιτικών προσώπων. Οπότε, όταν έρθει η ώρα του Πετσίτη θα μάθουμε εάν στη συγκεκριμένη υπόθεση ο Νίκος Παππάς ήταν το πρόβλημα ή η λύση…

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024