Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης: Ούτε στις ταινίες όσα αποκαλύπτονται για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης: Ούτε στις ταινίες όσα αποκαλύπτονται για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι απολύτως προφανές ότι λειτουργούσε ένα παρακράτος. Ούτε στις ταινίες τα βλέπεις αυτά και στις ταινίες να τα δεις, δεν τα πιστεύεις» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ρ/σ Θέμα

«Αυτά που αναδύονται τις τελευταίες μέρες προκαλούν εμετό. Δεν είναι η εικόνα χώρας αυτή» αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την υπόθεση με τις αποκαλύψεις του επιχειρηματία Μιωνή.

«Είναι απολύτως προφανές ότι λειτουργούσε ένα παρακράτος. Ούτε στις ταινίες τα βλέπεις αυτά και στις ταινίες να τα δεις, δεν τα πιστεύεις» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ρ/σ Θέμα.

Για τη χθεσινή αντιπαράθεση με τον Νίκο Παππά στη Βουλή με αφορμή τις αποκαλύψεις του κ. Μιωνή ο κ. Γεωργιάδης είπε με νόημα πως «ο κ. Παππάς κατά τη γνώμη μου θα είναι ένας άριστος μάρτυρας κατηγορίας σε ενδεχόμενη δίκη» και πρόσθεσε πως ο «ελληνικός λαός έχει αυτιά και ακούει».

Απαντώντας στις σχετικές αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι «αν το ηχητικό είναι παραποιημένο, θα κριθεί από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.» ενώ ξεκαθάρισε ότι «η υπόθεση αυτή διερευνήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και μπήκε στο αρχείο επί ΣΥΡΙΖΑ».

«Η ιδέα ότι ο κ. Σαμαράς θα μεσολαβούσε για να κάνει δουλειές στα Σκόπια» μοιάζει με «κωμωδία» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη «λίστα Πέτσα», ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «πολιτική απόφαση» τη βούληση της κυβέρνησης η λίστα να δοθεί στη δημοσιότητα «όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία», όχι επειδή «μας το ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ», αλλά γιατί «εμείς πρεσβεύουμε τη διαφάνεια».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν και πρόσθεσε ότι «κάποτε η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει μια κανονική χώρα».

Ερωτηθείς για τη χθεσινή του επιθεώρηση στα έργα στο Ελληνικό αποκάλυψε ότι «αρχές Ιουλίου θα επισκεφθεί το εργοτάξιο και ο κ. Πρωθυπουργός» αλλά με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας σημειώνοντας ότι «το έργο θα προχωρήσει με μεγάλη ταχύτητα. Σε λίγες εβδομάδες θα είναι αγνώριστος ο χώρος εκεί».

Όσον αφορά την τουριστική κίνηση στη χώρα μας ο κ. Γεωργιάδης θεωρεί ότι «ο τουρισμός δεν πάει χάλια τηρουμένων των αναλογιών» καθώς «είμαστε η πρώτη χώρα που άνοιξε και δεν είναι άδεια τα ξενοδοχεία», ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υπάρχουν ακόμη αστάθμητοι παράγοντες όπως η πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων στη Γερμανία.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024