Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρικιάρντο: «Μου έλειψε ο ανταγωνισμός και η δουλειά»

Ρικιάρντο: «Μου έλειψε ο ανταγωνισμός και η δουλειά»

Έτοιμος για την επιστροφή του στην Formula 1 εμφανίστηκε ο πιλότος της Renault, ο οποίος δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του για την έναρξη των αγώνων μετά τον κορωνοϊό.

Η Formula 1 επιστρέφει στις 5 Ιουλίου, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στην Αυστρία και τους πιλότους να κάνουν ήδη τις προετοιμασίες τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντανιέλ Ρικιάρντο, ο οποίος διανύει την τελευταία του χρονιά στην Renault, καθώς έχει συμφωνήσει για μεταγραφή στην McLaren το 2021.

Ο 30χρονος πιλότος δήλωσε: «Θα έχουμε μπόλικη προπόνηση οπότε το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο θα εξελιχθεί κανονικά. Όταν τα φώτα θα σβήσουν όμως, όλοι θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα.

Εγώ προπονήθηκα καλύτερα στην καραντίνα ή εγώ είμαι λιγότερο… σκουριασμένος από ότι είσαι εσύ. Είμαι σίγουρος ότι ο εγωισμός πολλών οδηγών θα βρεθεί μπροστά μας. Υπάρχει και η πιθανότητα όλοι να είναι πραγματικά προσεκτικοί.

Να μας φαίνεται πολύ… ξένο όλο αυτό. Νομίζω ότι θα είναι πραγματικά συναρπαστικό. Δεν ξέρω ακριβώς πόσους αγώνες θα έχουμε φέτος οπότε ίσως αλλάξουμε τον τρόπο που υπολογίζουμε έναν αγώνα και κάνουμε κάθε έναν πραγματικά ξεχωριστό».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ καλό που μπήκα πάλι μέσα. Στους πρώτους γύρους αισθανόμουν λίγο ξένο σώμα. Όμως, όπως όλα τα πράγματα, όταν έχεις περάσει σχεδόν όλη σου τη ζωή μέσα σε κάτι, γρήγορα συνηθίζεις και θυμάσαι την αίσθηση.

Όλα επιστρέφουν στο κανονικό αρκετά γρήγορα. Την πρώτη φορά όμως, που ξεκινάς και αφήνεις τα pits, στους πρώτους γύρους, ένιωσα λίγο περίεργα. Ήταν πολύ ωραίο που επιστρέψαμε, μου έλειψε ο ανταγωνισμός και η δουλειά».

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024