Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To «δροσερό» καλοκαίρι... θέλει το κλιματιστικό του!

To «δροσερό» καλοκαίρι… θέλει το κλιματιστικό του!

Αν ψάχνεις την πιο έξυπνη λύση για ασφαλή εγκατάσταση κλιματιστικού, την έχει η MediaMarkt

Οι θερμοί μήνες του καλοκαιριού πλησιάζουν και τα κλιματιστικά είναι τώρα πιο απαραίτητα από κάθε άλλη εποχή. Αν ψάχνεις την πιο έξυπνη λύση για ασφαλή εγκατάσταση κλιματιστικού, την έχει η MediaMarkt μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφθείς ένα από τα καταστήματα MediaMarkt ή να περιηγηθείς στην επίσημη ιστοσελίδα της όπου με 3 απλά βήματα μπορείς να επιλέξεις το κλιματιστικό που σου ταιριάζει αλλά και να γνωρίσεις όλες τις απαραίτητες τεχνολογίες που πρέπει να έχει το κλιματιστικό σου με τη βοήθεια του οδηγού αγοράς.

Μόλις βρεις αυτό που σε καλύπτει 100% ανάμεσα σε όλα τα κορυφαία επώνυμα brands Toyotomi, Fujitsu, Midea, Inventor, Bosch, Daikin και Juro-Pro, το παραγγέλνεις και τα υπόλοιπα τα φροντίζει η MediaMarkt για σένα.

Η έμπειρη ομάδα αδειοδοτημένων εργολάβων ψυκτικών έρχεται στον χώρο σου για να εγκαταστήσει το κλιματιστικό εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως χρήση μασκών , γαντιών, αντισηπτικών και τήρηση αποστάσεων ασφαλείας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Μάλιστα είναι εφικτό, εκτός από την εγκατάσταση κλιματιστικού, να  κάνουν και την εγκατάσταση ειδικού προγράμματος, στον υπολογιστή ή σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή διαθέτεις – ναι ακόμα και στο κινητό σου, για να μπορείς, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι να ρυθμίζεις τα πάντα!

Αυτό βέβαια ισχύει και για κάθε έξυπνη συσκευή που επιλέγουμε από τη MediaMarkt – δεν είναι τυχαίο το μότο της ‘κάνε την κίνηση smart’!

Επιπλέον, κερδίζεις και ένα χρόνο εγγύηση αλλά και την επίδειξη της σωστής λειτουργίας του κλιματιστικού, από την ομάδα της MediaMarkt. Τα μοναδικά προνόμια όμως δε σταματάνε εκεί.

Η Mediamarkt εξασφαλίζει και τη συντήρηση των κλιματιστικών και μάλιστα σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Ενισχυμένα φίλτρα Ιονιστή, HEPA κ.ο.κ. ανάλογα με τη μάρκα που θα επιλέξετε, εξοικονόμηση ενέργειας και λιγότερος θόρυβος!

Για τους καλοκαιρινούς μήνες λοιπόν, δροσιζόμαστε και μάλιστα με τη σιγουριά ότι η εγκατάσταση του κλιματιστικού μας θα γίνει με ασφάλεια, χωρίς κινδύνους για την υγεία μας, εφόσον τηρούνται  όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Γιατί πώς να το κάνουμε… τo «δροσερό» καλοκαίρι… θέλει το MediaMarkt κλιματιστικό του!

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024