Για επεισόδιό του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο κάνει λόγο ο Κώστας Βασιλακόπουλος, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν τραβάει το… χαλάκι σε όσους βλέπει να «ανεβαίνουν».

Στην κόντρα του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο αναφέρθηκε ο Κώστας Νικάκης, ο οποίος παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΕΟΚ.

«Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι ο μπασκετικός μου πατέρας. Ήρθε, όμως, η στιγμή να γίνει πατριός», ανέφερε στη «Live Sport» και πρόσθεσε: «Δεν θα καταφερθώ ποτέ εναντίον του Βασιλακόπουλου ό,τι κι αν γίνει, ότι κι αν πει. Είμαι στο Συμβούλιο από το 1999, στις εθνικές ομάδες από το 1996, στην ΕΣΚΑΒΔΕ από το 1982, μια ολόκληρη ζωή».

Παράλληλα, επεσήμανε: «Ο πρόεδρος τελευταία έχει έναν εκνευρισμό. Ίσως λόγω του υφυπουργού, κ. Αυγενάκη, ίσως λόγω άλλων περιστατικών και προσπαθεί να τα βάλει με τους συνεργάτες του. Μετά το πέρας των εκλογών στην ΕΣΚΑΒΔΕ (σ.σ. έγιναν την περασμένη Κυριακή, με τον κ. Νικάκη να συγκεντρώνει 44 ψήφους σε ισάριθμους ψηφίσαντες) με πήρε τηλέφωνο και άρχισε να φωνάζει επειδή βρισκόμουν σε συνάντηση με τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Ευθύμη Ρεντζιά μαζί με τον Δήμαρχο Αγρινίου, όπου ακούγαμε τις απόψεις τους. Άρχισε να μου φωνάζει: “γιατί μιλάς με αυτούς” και μετά με έβριζε. Την επόμενη μέρα πήρα έξαλλος άλλους συμβούλους της ΕΟΚ, όπως τον Κουτραφούρη και άλλους, συνέχισε να με βρίζει και έλεγε ψέματα ότι τον έβρισα. Κάτι που δεν θα έκανα και ούτε θα κάνω ποτέ. Και μετά μου έστειλε μήνυμα “μην τολμήσεις και έρθεις Θεσσαλονίκη”, όπου υπάρχει μια συνάντηση της Ομοσπονδίας. Δεν πρόκειται να πάω φυσικά».

Σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, απάντησε: «Πιστεύω πως ναι, αφού αντέχω ακόμη από δυνάμεις και έχω διάθεση. Το με ποιους θα κατέβω υποψήφιος θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες».

Για το αν «θυσιάστηκαν» για χάρη του προέδρου, όσοι ανέφερε στην ανακοίνωσή του: «Ο Μίλτος (σ.σ. Λαζαρίδης) ήταν από τους πιο αξιόλογους παράγοντες που πέρασαν από την ΕΟΚ. Τον Παταβούκα ο πρόεδρος τον προόριζε για διάδοχό. Έτσι του είπε όταν του ζήτησε να ασχοληθεί. Όμως υπάρχει μια αρχή για τον πρόεδρο. Δεν μπορεί τη διαρχία. Όταν αυτοί που ανέφερα όπως και ο κύριος Μελετίου της ΕΣΚΑΣΕ ή ο Θεοδωρόπουλος ανέβασαν τις μετοχές τους έπρεπε να “φαγωθούν”. Όπως και έγινε. Ο πρόεδρος τράβηξε το χαλάκι από κάτω τους».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr