Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πατούλης για Oil One: «Ανεπίτρεπτο να κλείνουν σχολεία - Δεν θα χαριστούμε σε κανένα»

Πατούλης για Oil One: «Ανεπίτρεπτο να κλείνουν σχολεία – Δεν θα χαριστούμε σε κανένα»

Ο περιφερειάρχης μίλησε για την περιβαλλοντική ρύπανση στη Δραπετσώνα

Την έντονη ανησυχία του για τη δραστηριότητα της Oil One –συμφερόντων Δημήτρη Μελισσανίδη- στη Δραπετσώνα εξέφρασε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, Γιώργος Πατούλης.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Mag» για το ζήτημα της επεξεργασίας αποβλήτων πλοίων από την Oil One σε κατοικημένη περιοχή με σπίτια και σχολεία, γεγονός που έχει προκαλέσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και του υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά και βουλευτών από όλα τα κόμματα, ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο να κλείνουν σχολικές μονάδες για λόγους δημόσιας υγείας.

Ο περιφερειάρχης Αττικής απέφυγε να αναφερθεί σε προηγούμενες διοικήσεις της Περιφέρειας που επέτρεψαν τη συνέχιση των δραστηριοτήτων της Oil One παρά τις συνεχείς αναφορές των κατοίκων και των φορέων της Δραπετσώνας, υπογραμμίζοντας πως «ό,τι είναι βλαβερό εξετάζεται» και πως όλοι βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τον έλεγχο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

«Ο Δημόκριτος θα μας δώσει τη λύση και εφόσον έχουμε το επίσημο πόρισμα δεν θα χαριστούμε σε κανέναν» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Τέλος, μιλώντας για τη Δραπετσώνα ο Γιώργος Πατούλης σημείωσε ότι είναι μια περιοχή που πρέπει να προστατευθεί και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών, σημειώνοντας πως για την Περιφέρεια πρώτιστος βαθμός ενδιαφέροντος είναι η δημόσια υγεία σε όλο το πλάτος της Αττικής.

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024