Την έντονη ανησυχία του για τη δραστηριότητα της Oil One –συμφερόντων Δημήτρη Μελισσανίδη- στη Δραπετσώνα εξέφρασε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, Γιώργος Πατούλης.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Mag» για το ζήτημα της επεξεργασίας αποβλήτων πλοίων από την Oil One σε κατοικημένη περιοχή με σπίτια και σχολεία, γεγονός που έχει προκαλέσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και του υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά και βουλευτών από όλα τα κόμματα, ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο να κλείνουν σχολικές μονάδες για λόγους δημόσιας υγείας.

Ο περιφερειάρχης Αττικής απέφυγε να αναφερθεί σε προηγούμενες διοικήσεις της Περιφέρειας που επέτρεψαν τη συνέχιση των δραστηριοτήτων της Oil One παρά τις συνεχείς αναφορές των κατοίκων και των φορέων της Δραπετσώνας, υπογραμμίζοντας πως «ό,τι είναι βλαβερό εξετάζεται» και πως όλοι βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τον έλεγχο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

«Ο Δημόκριτος θα μας δώσει τη λύση και εφόσον έχουμε το επίσημο πόρισμα δεν θα χαριστούμε σε κανέναν» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Τέλος, μιλώντας για τη Δραπετσώνα ο Γιώργος Πατούλης σημείωσε ότι είναι μια περιοχή που πρέπει να προστατευθεί και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών, σημειώνοντας πως για την Περιφέρεια πρώτιστος βαθμός ενδιαφέροντος είναι η δημόσια υγεία σε όλο το πλάτος της Αττικής.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο